Werken en leren

Zoek je een zorgopleiding? Dan ben je bij De Zorggroep aan het goede adres. Of studeer je nog en zoek je een uitdagende, gevarieerde stageplek? Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel fulltime als parttime en op verschillende plekken in de organisatie. 

 

Kies je voor een BBL-opleiding?

De Zorggroep werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen. Zo hebben we een prettige samenwerking met het Summa College uit Eindhoven en met de Gilde Opleidingen hier in de regio. Samen zetten wij ons in voor kwaliteit van opleidingen. Je kunt de BBL-opleiding volgen voor verzorgende IG of voor verpleegkundige niveau 4 (verkort traject).

 

Meer weten? Kijk onder het tabblad BBL-opleiding voor meer informatie over ons BBL-aanbod bij De Zorggroep.

 

Als je zorggerelateerde diploma’s hebt en je bent een tijd uit de zorg, dan heeft De Zorggroep ook volop mogelijkheden voor jou!
Stuur je motivatiebrief en CV via deze link: open sollicitatie

 

Kies je voor een stage?

Jaarlijks lopen veel BOL-studenten stage bij De Zorggroep. De meest bekende stages zijn die voor studenten die een zorgopleiding volgen. Ook hier is er een nauwe samenwerking met Gilde Opleidingen en ook met de Hogescholen: Zuyd in Heerlen, Fontys in Eindhoven en de HAN in Nijmegen. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden in heel andere disciplines en studierichtingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een stage bij afdeling Inkoop, de afdeling Marketing, PR & Communicatie, de afdeling Bouw & Huisvesting of een van de administratieve diensten.

 

Meer weten?

Kijk op het tabblad Stage voor meer informatie over de stagemogelijkheden bij De Zorggroep.