Onze beloftes

Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor de zorg en het welzijn van ouderen en kwetsbare mensen. Onze medewerkers willen écht iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom werken wij dagelijks met hart en ziel voor de cliënten, voor die éne glimlach. Deze gezamenlijke drive verbindt ons.  

Wie met mensen werkt, heeft oog voor het totaalplaatje. Niet alleen de zorg voor de cliënt is belangrijk, maar ook wie iemand is en wat hem of haar gelukkig maakt. Deze aandacht geven we ook aan jou als medewerker.  

De Zorggroep doet er alles aan om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Voor jou en je (toekomstige) nieuwe collega’s. Onze ambitie is om keuzes te maken op basis van de volgende beloftes:  

Zingeving
Met jouw komst vervullen we niet alleen een vacature, maar een plek binnen onze organisatie waar jij optimaal tot je recht komt. We zoeken samen naar datgene waar je hart ligt en waar jij je geluk uit haalt. Het kan dan gaan om het werken binnen een bepaald team of afdeling. Je kunt ook denken aan het ontwikkelen van een specialisatie of juist taakgericht werken. Zowel met nieuwe medewerkers als de collega’s die al langer bij ons werken, blijven we het gesprek voeren zodat jij altijd iets doet waar je blij van wordt.
 

Levensgeluk
Je bent voor ons meer dan een medewerker. We hebben oog voor jou als persoon en hoe voor jou een goede werk-privé balans eruitziet. Er zijn diverse contractvormen en werktijden mogelijk en wederzijds respect en waardering staan voorop. Zo creëren we een werkplek waar iedereen met plezier naartoe komt. 

Ontwikkeling
Jezelf kunnen ontwikkelen is vaak een belangrijke voorwaarde om je werk goed te kunnen doen. We kijken daarom naar jouw kennen en kunnen en bieden je mogelijkheden om te groeien. Door mee te werken in projecten, op andere afdelingen of het volgen van de juiste scholing. Wij waarderen mensen met lef en ondersteunen in vernieuwing. Daarom experimenteren we met nieuwe zorgtechnologieën en mogelijkheden om de zorg samen met jou beter en duurzaam te maken.

Vertrouwen
We weten dat jij alles geeft wat binnen jouw bereik ligt om de beste zorg mogelijk te maken. Daarom geven we je vertrouwen en ruimte om te doen wat jij denkt dat goed is. Op een manier die bij je past. We geloven in jouw kunnen en de teamleider staat dichtbij wanneer je hulp nodig hebt. We zorgen voor heldere kaders en protocollen die dienend zijn in plaats van leidend. 
 

Ben je enthousiast geworden en wil je onderdeel uitmaken van onze organisatie?