Over De Zorggroep

Wat leuk dat je overweegt om bij De Zorggroep te komen werken! Als je ons komt versterken, kom je te werken bij de grootste zorgaanbieder van Noord- en Midden-Limburg. Wij bieden zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Dit doen we op onze vele woon- en zorglocaties, maar ook bij cliënten thuis. We bieden ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met dementie, een lichamelijke aandoening of niet-aangeboren hersenletsel. Samen met ál onze medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners, bouwen we aan een samenleving waarin mensen vitaal en gelukkig oud kunnen worden   

Wij zijn niet zomaar een zorgaanbieder. Wij weten dat we verder moeten kijken dan hetgeen we al jaren doen. En dat vergt wat van onze aanpak. We verruimen onze blik, staan open voor nieuwe opties, durven te proberen, leren van en met elkaar en stappen af van bestaande structuren en gewoontes. Wij staan in de voorhoede om samen te werken en het aanbod te veranderen. Om tot duurzame mogelijkheden te komen waar cliënten, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners het meeste baat bij hebben. 

We werken met kleinschalige teams van zorgprofessionals. Zo houden wij onze zorg persoonlijk en oprecht. We zijn gedreven om de best mogelijke zorg te kunnen bieden, nu én in de toekomst. We tonen lef en creativiteit en werken we vanuit Positieve Gezondheid met de nieuwste zorginnovaties. Onze kwaliteit van zorg en specialismen blijven we continu verbeteren en verder ontwikkelen. 

Onze medewerkers in de zorg en op kantoor werken iedere dag hard om de best mogelijke zorg en dienstverlening te realiseren. Dat onze cliënten dit waarderen, blijkt wel uit de dikke 8 die we scoren in de tevredenheidsonderzoeken.  

De Zorggroep in cijfers

  • 5150 enthousiaste collega’s 
  • 2200 betrokken vrijwilligers 
  • 300 zorgteams 
  • 38 zorglocaties 

Onze beloftes

Waarom werken bij De Zorggroep

Zingeving

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van cliënten en de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Ontwikkeling

Wij geloven dat iedere medewerker de potentie heeft om te groeien, zowel in het werk als op persoonlijk vlak. We willen jouw wensen bespreekbaar maken door samen te kijken naar jouw kennen en kunnen. Als erkende opleider bieden we diverse mogelijkheden om jou hierbij te helpen.

Levensgeluk

Naast een veilige en gezonde werkomgeving, hebben we oog voor je privésituatie; op goede en op slechte dagen. Want als jij goed in je vel zit, dan heb je plezier in je werk en lever je de beste zorg!

Vertrouwen

Wij staan in voor de professionele autonomie van onze medewerkers en geven jou het volle vertrouwen en de ruimte om te doen wat jij denkt dat goed is op een manier die bij jou past.

Buiten koffiedrinken bij dagbesteding Maasbracht

Doelgroepen

Wij bieden zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Dit doen we op onze vele woon- en zorglocaties, maar ook bij onze cliënten thuis.

kimroufs_zorggroep_dag1_1609-11 De Witte Steen

Locaties

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg is er altijd een werkplek bij jou in de buurt, in één van de 38 zorglocaties óf bij mensen thuis. 

kimroufs_zorggroep_dag3_1809-47

Cultuur

Gedurfd, gedreven en oprecht, dat zijn onze kernwaarden.