Een
goed
gesprek
voeren

begint met jou.

“Je hebt hier de vrijheid om je eigen werkstijl te ontwikkelen en voldoende kansen om te groeien.”

Collega Lisa van Hal over haar werk als psycholoog.

Hoe vind je je eigen plek binnen De Zorggroep, waar je talenten volledig tot hun recht komen? Alleen vanuit daar kun je samen met collega’s de beste zorg geven. Lees wat die ‘eigen plek’ voor psycholoog Lisa van Hal betekent en ontdek wat jouw plek kan zijn. Want samen begint met jou.

quote icons

“Je wordt hier vrijgelaten, je bepaalt zelf hoe je agenda eruit ziet en mag zelf inbrengen wat jij belangrijk vindt voor De Zorggroep en cliënten.”

Lisa van Hal
psycholoog

Lisa krijgt nog wel eens te horen dat werken in de ouderenzorg en met (oudere) mensen met dementie saai of eentonig zou zijn. Totaal niet waar, volgens haar. “Geen enkele dag is hetzelfde.”

Divers werk met veel samenwerking
“Mensen die ik behandel komen vaak bij mij omdat hun gedrag door anderen niet begrepen wordt. Dan probeer ik erachter te komen wat de oorzaak is en waarbij ik hen kan helpen. Is het pijn, angst, overprikkeling? Voor de behandeling werk ik met veel specialisten samen, zoals een arts en zorgcoördinator van het zorgteam. Ook kan ik vertrouwen op een prettige samenwerking met andere disciplines zoals een ergotherapeut, fysiotherapeut of logopedist. Al met al zeer divers werk en zeker niet saai of eentonig.”

Op zoek naar wat belangrijk is
In haar werk zoekt Lisa altijd naar wat voor mensen echt belangrijk is. “Als mensen naar een zorgwoning verhuizen, hebben zij vaak niet langer de sociale rollen die ze eerder hadden. Ik zie vaak dat mensen dan hun eigen identiteit in de groep missen. Zo behandelde ik een cliënt met een depressie die het miste om iets te betekenen voor anderen. We keken samen naar manieren waarop dat zou kunnen in het huis waar zij woont. Ze doet nu activiteiten met medebewoners zoals tekenen en kaarten en dat geeft haar de zingeving die zij zocht.”

Jouw talent inbrengen
Lisa deed allerlei cursussen, is betrokken bij neuropsychologisch onderzoek en zit in verschillende werkgroepen. Zo ontwikkelt ze samen met twee andere psychologen en een beleidsmedewerker een suïcideprotocol. Iets waar zij zich al sinds haar stage in de psychiatrie voor interesseert. Ook leerde ze veel van collega’s in intervisiebijeenkomsten en tijdens lunchwandelingen met de twee andere psychologen op haar locatie. “Je wordt hier vrijgelaten, je bepaalt zelf hoe je agenda eruit ziet en mag zelf inbrengen wat jij belangrijk vindt voor De Zorggroep en cliënten. Daarbij hangt er een fijne sfeer en is er geen belemmerende hiërarchie. Er is altijd ruimte voor een belletje.” 

Aanbeveling van Lisa

Psycholoog Lisa heeft haar plek bij De Zorggroep gevonden. In het team van psychologen zijn nieuwe collega’s van harte welkom, Lisa heeft je er graag bij. “Je hebt hier veel autonomie en voldoende kansen om te groeien. Dus wil je net als ik de vrijheid hebben om je eigen werkstijl te ontwikkelen in een veelzijdige en uitdagende baan? Dan ben je van harte welkom in ons team!” Ontdek wat jouw plek kan zijn, want samen begint met jou.

Lees meer over werken bij De Zorggroep

Maxime - Psycholoog

“Als je graag samenwerkt met cliënten, zorgteams...”

Collega Maxime Hilferink over zijn werk als psycholoog.

dec21-Jolanda-verpleegkundige-Thuis-1

“Ik heb hier al twee opleidingen gedaan en..."

Collega Jolanda van Duivenbode over haar werk als verpleegkundige.

Collega Roland Dörenberg over zijn werk als kwaliteitsverpleegkundige bij De Zorggroep

“Ik zocht samen met De Zorggroep naar de plek..."

Collega Roland Dörenberg over zijn werk als kwaliteitsverpleegkundige.

Direct passende

vacatures in je mailbox?