De bestemming voor betekenisvol vakantiewerk!

Vakantiewerk vinden dat lukt je vast met gemak! Maar een vakantiebaan die écht waardevol is en doet vanuit je hart, die vind je bij Costa De(l) Zorggroep. En het mooie is, het verdient ook nog eens lekker. Een dikke win-win noemen we dat! Ready for some fun? 

Costa De(l) Zorggroep: dé zomerdeal voor jou!

Reis jij dit jaar naar Costa De(l) Zorggroep? Dan hebben wij als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg altijd wel een mooie vakantiewerk bestemming in de aanbieding! En dat bij jou in de buurt! Bij één van de 38 zorglocaties, revalidatiecentra óf bij mensen thuis. Dat is afhankelijk waar jij affiniteit mee hebt en wat bij jou past.

Heb jij al een zorgdiploma of ben je bezig met een zorgopleiding? Dan kun je nu al aan de slag in de zorg, waarbij je taken uitvoert die je tijdens je opleiding hebt geleerd.

Heb je geen ervaring in de zorg? Ook dan ben jij hartstikke welkom! Want je kunt onze zorgprofessionals ondersteunen. 

Denk aan het assisteren bij zorgmomenten, deelname aan activiteiten, en eenvoudige taken zoals ontbijt verzorgen of de vaatwasser in- en uitruimen.

Ook kun je aan de slag in de horeca bij De Zorggroep. Want in meerdere zorglocaties is een fijn restaurant waar je  werkzaamheden kunt doen als kassa, afwassen, uitserveren, opruimen en poetsen.

Niet voor niets is deze deal dé deal van het jaar. Boek nu en streep een waardevolle toevoeging aan je cv en ervaring in de zorg van je bucketlist. En de extra centen voor festivals of vakantie? Die zijn mooi meegenomen!

Ben jij klaar om te boeken?

Enthousiast geworden? Wij ook! Vul via onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op om jouw ideale vakantiewerkbestemming te vinden.

Wil jij?

  • Werken in de maanden mei, juni, juli, augustus en eventueel september?
  • Werkervaring opdoen in de zorg en bijdragen aan een betekenisvol leven van kwetsbare mensen en ouderen? Dat kan in één van de 38 zorglocaties, revalidatiecentra óf bij mensen thuis bij jou in de buurt.
  • Flexibele werktijden en je bent verzekerd van een goed salaris (vanaf €13,78 tot €17,71 bruto per uur).
  • Kun je ook werken in andere (vakantie)periodes en/of in de weekenden? Ook dan ben je van harte welkom!