Verzorgende IG

Als verzorgende IG bij De Zorggroep staat jouw geluk voorop. Wanneer jij goed in je vel zit, weten wij dat je de beste zorg levert aan cliënten. Voor een succesvolle toekomst bij De Zorggroep kijken we naar jouw talenten en waar jij gelukkig van wordt. Wij bieden je veel mogelijkheden om te groeien op een werkplek die écht bij jou past. Waar die plek is? Dat bekijken we samen!

Dit krijg je van ons

Direct een vast contract
want wij hebben gewoon vertrouwen in jou.

Salaris tot 2.938
omdat we weten wat je waard bent.

Eindejaarsuitkering
van 8,33%.

33 vakantiedagen
bij een 36-urige werkweek.

Direct een vast contract
Eindejaarsuitkering van 8,33%
Salaris tot 3.300
✔ 33 vakantiedagen bij een 36-urige werkweek

Elkaar vooruit helpen begint met jou!

Als verzorgende IG ken jij als geen ander de uitdaging binnen jouw vakgebied. We hebben binnen De Zorggroep een groot aantal functies geschikt voor verzorgende IG. Allemaal op een ander vakgebied. De ene baan is de andere niet en dat beseffen wij maar al te goed. Omdat het een enorm doolhof kan zijn aan opties, helpen wij je graag. Samen met onze recruiter bespreek je 

de mogelijkheden die het beste bij jou passen. Als grootste zorgaanbieder van Noord- en Midden-Limburg bieden we veel mogelijkheden qua locatie. Je kunt werken waar je wil. Op een woonzorglocatie, een revalidatiecentrum óf bij mensen thuis. Je kunt kiezen waar jij je het prettigst bij voelt. En het mooiste is, onze recruiter belt jou en bied je advies op maat. Want in deze tijd helpen we elkaar vooruit! 

Nieuwe uitdagingen, nieuwe aanpak

Wij zijn niet zomaar een zorgaanbieder. We verruimen onze blik, staan open voor nieuwe opties, durven te proberen, leren van en met elkaar en stappen af van bestaande structuren en gewoontes. Wij staan in de voorhoede om samen te werken en het aanbod te veranderen. Om tot duurzame mogelijkheden te komen waar cliënten, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners het meeste baat bij hebben. Dat kunnen we niet alleen. Onze hele organisatie bestaat uit mensen die iedere dag weer het beste uit zichzelf halen om een ander te helpen. Een organisatie met een hart dat klopt voor de ander.

Waarom De Zorggroep?

Vele locaties om aan de slag te gaan of bij mensen thuis

Altijd een plek voor jou als verzorgende IG

Ruime opleidingsmogelijkheden

Vele locaties om aan de slag te gaan of bij mensen thuis
Altijd een plek voor jou als verzorgende IG
Ruime opleidingsmogelijkheden

Vind de baan die bij mij past

Enthousiast geworden? Wij ook! Meld je vrijblijvend aan via onderstaand formulier. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Of neem contact op via werkenbij@dezorggroep.nl

Recruiter Evelien Smeets

Evelien Smeets

Recruitment adviseur
06-57017870