Ontdek je ideale werkplek. Word Verzorgende IG bij De Zorggroep

Als Verzorgende IG ben jij goed in je werk. Alles wat je doet, doe je vanuit je hart en daarom wil jij werken op een locatie die echt bij jou past. Dat kan bij De Zorggroep. Meld je aan en wij helpen jou vrijblijvend bij het vinden van je ideale werkplek. Eenvoudig, zonder sollicitatiebrief of CV.

Update: We zoeken nog 9 nieuwe collega’s in Noord- en Midden-Limburg

Samen creëren we jouw ideale baan zonder ingewikkelde sollicitatie

Geen gedoe met cv of sollicitatiebrief, onze adviseurs gaan meteen met jou aan de slag om de werkplek te vinden die het beste bij jou past. Er zijn veel mogelijkheden. Op een woonzorglocatie of bij mensen thuis, dicht bij jou in de buurt, met meer uren of juist minder of bij een specifieke doelgroep. Waar ligt jouw hart? Bij somatiek of bij dementie, de dagbehandeling of in de revalidatiezorg? Of zoek je meer uitdaging en wil je aan de slag bij een PG-Plus-woongroep of met jonge mensen met dementie?

Wij luisteren naar jouw wensen en vinden samen de ideale werkplek bij jou in de buurt. Je kunt direct een dag meelopen zonder je tijd te verdoen met ingewikkelde sollicitatieprocedures. En dat is wel zo gemakkelijk.

 

Zo makkelijk zijn de stappen naar jouw ideale baan

 1. Meld je aan
  Laat ons weten dat je interesse hebt
 2. Kennismaken op een locatie bij jou in de buurt
  Bespreek jouw wensen met onze recruiter
 3. Meeloopdag
  Ervaar welke woonzorglocatie of welk thuiszorgteam het best bij jou past
 4. Past de baan bij jou? Dan kun je direct aan de slag!
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan

Dit is wat we je bieden

Allereerst zorgen we ervoor dat je aan de slag gaat op een werklocatie die perfect bij jou past. Daarnaast bieden we je:

Direct een vast contract
Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
Werken zoveel je wilt
Innovatie hulpmiddelen
Werken waar je wilt
Grote verscheidenheid in doelgroepen
Salaris tot € 2.938 euro
Welzijns- en gezondheidsprogramma

Wat breng je mee?

Jij bent gediplomeerd Verzorgende IG (niveau 3). Je bent geduldig, integer en empathisch en je hebt een warm hart voor onze bewoners. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt omgaan met de familie en vrijwilligers.

Meld je direct aan

Ben je geïnteresseerd? We nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we een meeloopdag of een oriënterend gesprek inplannen. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen.

Veel van jouw toekomstige collega’s liepen al een dag mee.

Veelgestelde vragen

Werk in de zorg gaat altijd door maar samen kijken we naar jouw beschikbaarheid en kijken we wat er mogelijk is!

Zeker weten, wij helpen jou graag om weer bekwaam te worden zodat jij weer aan de slag kan als verzorgende IG.

Ja! Wij komen graag met je in contact want we hebben voldoende mogelijkheden voor jou.

Heb je nog andere vragen?

Heb je vragen over het werken als Verzorgende IG bij De Zorggroep of over de mogelijkheid om een dagje mee te lopen? Ik help je graag verder!

Recruiter Sharon Lubbers

Sharon Lubbers

Recruitment adviseur
Telefoon: 06-121 969 15

De Zorggroep; Samen begint met jou

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg is er altijd een werkplek bij jou in de buurt, in één van de 38 zorglocaties óf bij mensen thuis. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij De Zorggroep centraal. Dat betekent dat accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf. En dat geldt ook voor medewerkers. Want als jij goed in je vel zit, dan heb je plezier in je werk en lever je de beste zorg! Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

De Zorggroep 

Regio Noord- en Midden-Limburg
5500 medewerkers
2300 vrijwilligers
38 zorglocaties
300 professionele zorgteams
Nachtzorgteams
100 wijkteams
Multidisciplinair samenwerken