Verpleegkundige? Laat zien wat jij in je mars hebt!

Als professioneel verpleegkundige wil jij jouw kennis en ervaring volledig inzetten. Bij De Zorggroep krijg jij de werkplek die je verdient en waar jouw expertise helemaal uit de verf komt. Meld je vrijblijvend aan om een dag mee te lopen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die De Zorggroep jou biedt.

Bij De Zorggroep vind je de baan
die echt bij jou past

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg is er altijd een werkplek bij jou in de buurt, in één van de 38 zorglocaties óf bij mensen thuis. Zo kun jij jouw ideale werkplek kiezen. Elke locatie heeft een eigen karakter en we laten je dat graag ervaren. Je bent van harte welkom om op meerdere woonzorglocaties of in de thuiszorg een kijkje te nemen. De keuzes zijn legio: wil je een bepaalde doelgroep of aandachtsveld, een werkplek bij jou in de buurt, een contract met meer uren of juist minder? Werk je liever met mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek) of mensen met dementie, op een dagbehandeling of bij een interventieafdeling of zoek je meer uitdaging en ga je liever aan de slag bij een PG-pluswoongroep of een woongroep met jonge mensen met dementie?

Jij bepaalt het. En maak je niet druk over een sollicitatiebrief of cv. Wij helpen jou persoonlijk om de beste werkplek te vinden.

Zo makkelijk zijn de stappen naar jouw ideale baan

 1. Meld je aan
  Laat ons weten dat je interesse hebt
 2. Adviesgesprek op een locatie bij jou in de buurt
  Bespreek jouw wensen met onze recruiter
 3. Meeloopdag
  Ervaar welke woonzorglocatie of welk thuiszorgteam het best bij jou past
 4. Past de baan bij jou? Dan kun je direct aan de slag!
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een veelzijdige baan op een werkplek die precies bij jou past. Jij bepaalt op welke locatie (bij mensen thuis óf op een woonzorglocatie) en hoeveel uren je werkt en wil je eens wat anders proberen, dan gaat dat heel gemakkelijk. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Je werkt met de modernste systemen, je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en wij zorgen voor een optimale ondersteuning.

Direct een vast contract
Innovatie hulpmiddelen
Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
Werken waar je wilt
Welzijns- en gezondheidsprogramma
Salaris tot € 3.471 euro (excl. onregelmatigheidstoeslagen)

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerde Verpleegkundige op niveau 4 en hebt een BIG-registratie. Je kunt goed het overzicht houden en bent flexibel. Verder is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Meld je direct aan

Ben je geïnteresseerd? We nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen we dan een meeloopdag of een oriënterend gesprek inplannen. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen.

Veel van jouw toekomstige collega’s liepen al een dag mee.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over het werken als Verpleegkundige bij De Zorggroep of over de mogelijkheid om een dagje mee te lopen? Ik help je graag verder!

Recruiter Sharon Lubbers

Sharon Lubbers

Recruitment adviseur
Telefoon: 06-121 969 15

De Zorggroep; Samen begint met jou

Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij De Zorggroep centraal. Dat betekent dat accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf. En dat geld ook voor medewerkers. Want als jij goed in je vel zit, dan heb je plezier in je werk en lever je de beste zorg! Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

De Zorggroep 

38 zorglocaties
Regio Noord- en Midden-Limburg
300 professionele zorgteams
Nachtzorgteams
5500 medewerkers
2300 vrijwilligers
100 wijkteams
Multidisciplinair samenwerken