A match made in heaven!

Een mooie vacaturetekst zie je overal, maar in plaats van te lezen kunnen we ook samen in gesprek gaan. Over wat jij belangrijk vindt en waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen. Vertel het ons tijdens een First Jobdate.

Een date met zorg samengesteld

Wij vinden dat het tijd is om de zaken anders aan te pakken. Daarom kun je komen speeddaten met onze recruiters en medewerkers. Want zo kun jij op een laagdrempelige manier komen kennismaken met De Zorggroep, als misschien wel jouw nieuwe werkgever. Heb je hart voor de zorg? Dan ben je meer dan welkom. Ook zonder diploma!

Op 19, 20, 21 en 22 februari geven we eerlijk antwoord op al jouw vragen. Samen gaan we in gesprek en horen we graag wat belangrijk is voor jou. Wat geeft jou voldoening in je job? Welk werk doe je graag? En met wie werk je graag? We vertellen je graag meer over werken bij De Zorggroep. En dat niet alleen, er zijn ook een aantal toekomstige collega’s daar om je meer te vertellen over de dagelijkse werkzaamheden en ervaring bij
De Zorggroep.  

Zien we jou 20, 21 of 22 februari terug?

Enthousiast geworden? Wij ook!  Meld je aan via onderstaand formulier en geef je voorkeurslocatie en datum op. Wie weet is het liefde op het eerste gezicht en loop je met een baan op zak naar buiten.

Oeps te laat... maar wil je toch nog op date?

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de First Jobdates, deze hebben inmiddels plaatsgevonden. 

Ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden en wat De Zorggroep als werkgever voor jou te bieden heeft? Neem dan contact op en mail naar werkenbij@dezorggroep.nl 

Meld je aan via onderstaand formulier en we nemen alsnog contact met je op om een nieuwe datum te prikken voor een date. 

First Jobdates locaties

Op 20,21 of 22 februari toveren we onderstaande vier zorglocaties om tot First Jobdates locaties.

Woensdag 21 februari 
Van 18.00 tot 20.00 uur   

Piushof  
Piushof 85 
5981 VW Panningen

Donderdag 22 februari 
Van 18.00 tot 20.00 uur   

Bergh
Kapittellaan 31
6077 BK St. Odiliënberg