A match made in heaven!

Een mooie vacaturetekst zie je overal, maar in plaats van te lezen kunnen we ook samen in gesprek gaan. Over wat jij belangrijk vindt en waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen. Vertel het ons tijdens een First Jobdate.

Een date met zorg samengesteld

Wij vinden dat het tijd is om de zaken anders aan te pakken. Daarom kun je komen speeddaten met onze recruiters en medewerkers. Want zo kun jij op een laagdrempelige manier komen kennismaken met De Zorggroep, als misschien wel jouw nieuwe werkgever. Heb je hart voor de zorg? Dan ben je meer dan welkom. Ook zonder diploma!

Op 16 februari geven we eerlijk antwoord op al jouw vragen. Samen gaan we in gesprek en horen we graag wat belangrijk is voor jou. Wat geeft jou voldoening in je job? Welk werk doe je graag? En met wie werk je graag? We vertellen je graag meer over werken bij De Zorggroep. En dat niet alleen, er zijn ook een aantal toekomstige collega’s daar om je meer te vertellen over de dagelijkse werkzaamheden en ervaring bij De Zorggroep.  

Zien we jou 13,14 of 16 februari terug?

Enthousiast geworden? Wij ook!  Meld je aan via onderstaand formulier en geef je voorkeurslocatie en datum op. Wie weet is het liefde op het eerste gezicht en loop je met een baan op zak naar buiten.

Oeps te laat... maar wil je toch nog op date?

Meld je aan via onderstaand formulier en we nemen alsnog contact met je op om een nieuwe datum te prikken voor een date. 

First Jobdates locaties

Op 13, 14 en 16 februari toveren we onderstaande drie zorglocaties om tot First Jobdates locaties.

hof te Berkel

Maandag 13 februari 
Van 18.00 tot 20.00 uur   

hof te Berkel
hof te Berkel 1 – 9
5961 KX Horst

Dinsdag 14 februari 
Van 18.00 tot 20.00 uur   

Wijk De Nieuwe Munt
Aan de Lings 2
5931 MH Tegelen 

Donderdag 16 februari 
Van 18.00 tot 20.00 uur   

St. Jan Baptist  
Neerstraat 1 
6071 JJ Swalmen