Werken & Leren


Zoek je een zorgopleiding? Dan ben je bij De Zorggroep aan het goede adres. Of studeer je nog en zoek je een uitdagende, gevarieerde stageplek? Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel fulltime als parttime en op verschillende plekken in de organisatie.

Kies je voor een BBL-opleiding?

De Zorggroep werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen. Zo hebben we een prettige samenwerking met de Gilde Opleidingen hier in de regio. Samen zetten wij ons in voor kwaliteit van opleidingen. Je kunt de BBL-opleiding volgen voor helpende, verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 (verkort traject) of HBO-V.

Als je zorggerelateerde diploma’s hebt en je bent een tijd uit de zorg, dan heeft De Zorggroep ook volop mogelijkheden voor jou! Neem contact op via werkenbij@dezorggroep.nl en voeg daarbij je motivatiebrief en cv toe. Omdat een fysieke informatiebijeenkomst op dit moment niet mogelijk is, ontvang je na sollicitatie een digitale variant die je mag doornemen voorafgaand aan het sollicitatiegesprek.

Kies je voor een stage?

Jaarlijks lopen veel BOL-studenten stage bij De Zorggroep. De meest bekende stages zijn die voor studenten die een zorgopleiding volgen. Ook hier is er een nauwe samenwerking met Gilde Opleidingen en ook met de Hogescholen: Zuyd in Heerlen, Fontys in Eindhoven en de HAN in Nijmegen. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden in heel andere disciplines en studierichtingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een stage bij afdeling Inkoop, de afdeling Marketing, PR & Communicatie, de afdeling Bouw & Huisvesting of een van de administratieve diensten.

 

Vacatures werken & leren