Slimme
zorg voor
morgen

begint met jou.

“Als je graag samenwerkt met cliënten, zorgteams en collega-behandelaren moet je hier zijn.”

Collega Maxime Hilferink over zijn werk als psycholoog.

Hoe vind je je eigen plek binnen De Zorggroep, waar je talenten volledig tot zijn recht komen? Alleen vanuit daar kun je samen met collega’s mensen de beste zorg geven. Lees wat die ‘eigen plek’ voor psycholoog Maxime Hilferink betekent en ontdek wat jouw plek kan zijn. Want samen begint met jou.

quote icons

“Ik mag meedenken over manieren om zorg voor bewoners, cliënten en collega’s slimmer in te richten.”

Maxime Hilferink
psycholoog

Maxime merkte tijdens zijn stage dat de ouderenzorg hem na aan het hart lag, omdat de werking van het geheugen hem fascineert. Hij zocht na zijn studie een baan in dit werkveld en vond die bij De Zorggroep.

Kansen voor ontwikkeling
“Ik werk nu met verzorgende teams, met bewoners en met andere behandelaren. Iets wat je niet leert op de universiteit maar wat ik wel heel leuk vind. Om dat in de vingers te krijgen, volgde ik een cursus via De Zorggroep. Daarnaast werk ik aan professionele doelen. Met een GZ-psycholoog bespreek ik casussen, waarmee ik vervolgens zelf aan de slag kan. Heel prettig als je nog niet zo ervaren bent.”

Betrokken bij nieuwe initiatieven
Maxime verhuisde voor zijn werk naar Limburg en staat ondertussen met twee benen in de lokale samenleving, waar hij samen met collega’s allerlei initiatieven neemt. “Ik ben betrokken bij een therapiegroep voor mensen met beginnende dementie, de Kopgroep. Hier komen mensen uit de buurt die met dementie te maken hebben. Verder zit ik in de werkgroep innovatie, waarin ik meedenk over manieren om zorg voor bewoners, cliënten en voor collega’s slimmer in te richten.”

Ruimdenkende, betrokken collega’s
Waarin maakt Maxime het verschil voor mensen? “Vanuit mijn persoonlijkheid en door mijn vak kan ik mensen helpen onthaasten door aandachtig naar hen te luisteren. Zo werk ik vanuit Positieve Gezondheid. Want door de vraag achter de vraag van mensen te horen, kunnen we de zorg veel meer insteken op wat zíj willen. Daarbij kijk ik ook altijd of innovaties uit de innovatheek hen zouden helpen, zoals de rustgevende slaaprobot somnox. Zulke keuzes overleg ik graag met collega’s. Ruimdenkende mensen die ervoor openstaan om vanuit een wetenschappelijke basis vernieuwing te brengen in behandelingen.”

Aanbeveling van Maxime

Psycholoog Maxime heeft zijn plek bij De Zorggroep gevonden. In het team van psychologen zijn nieuwe collega’s van harte welkom, Maxime heeft je er graag bij. “Als je het leuk vindt om met cliënten én samen met verschillende zorgteams en collega-behandelaren te werken, dan moet je hier zijn.” Ontdek wat jouw plek kan zijn, want samen begint met jou.

Lees meer over werken bij De Zorggroep

dec21-Lisa-psycholoog-Expertise-3

“Je hebt hier de vrijheid om je eigen werkstijl te..."

Collega Lisa van Hal over haar werk als psycholoog.

Collega Josje

“Ik heb mezelf hier al die jaren kunnen ontwikkelen..."

Collega Josje Vestjens over haar werk als zorgcoördinator en werkplekbegeleider.

Collega Roland Dörenberg over zijn werk als kwaliteitsverpleegkundige bij De Zorggroep

“Ik zocht samen met De Zorggroep naar de plek..."

Collega Roland Dörenberg over zijn werk als kwaliteitsverpleegkundige.

Direct passende

vacatures in je mailbox?