Verzorgende IG / Helpende

Als Verzorgende IG of Helpende kan je binnen De Zorggroep aan de slag op diverse zorglocaties en binnen zorgteams voor verschillende doelgroepen (dementie, somatiek, thuiszorg) voor een divers aantal uren.

Als Helpende werk je zelfstandig en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je helpt cliënten en bewoners met de dagelijkse verzorging en activiteiten. Ook houd je toezicht in de huiskamer.

Als verzorgende IG bij De Zorggroep help je cliënten en bewoners met een zorgbehoefte. Dit gebeurt zowel in de thuissituatie, als in de intramurale setting, waarbij je werkzaamheden variëren. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen.

Kortom: een baan met volop variatie! Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en zelf beslissingen kunnen en durven te nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Verzorgende IG Sylvia

 

"Ik ben op mijn 19e bij De Zorggroep begonnen al kraamverzorgende. Na een uitstapje bij gehandicaptenzorg, ben ik inmiddels werkzaam binnen ouderenzorg. 

Lees meer over Sylvia Driessen

Ontdek je ideale werkplek

Verzorgende (IG)

Solliciteren bij De Zorggroep: zo werkt het!

 

Een interessante vacature gevonden? Dan kun je via deze website solliciteren. Als we de sollicitatie hebben ontvangen, krijg je per mail het verzoek om een sollicitatieportal aan te maken. Op deze manier worden je gegevens gekoppeld aan de vacature en kun je op andere vacatures solliciteren.

 

Stap 1: Solliciteren

Klik op de knop “Solliciteren” bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

Heb je eerder bij De Zorggroep gesolliciteerd, dan kun je inloggen met het account dat je toen hebt aangemaakt.

Stap 2: Invullen gegevens

Vul al je gegevens in en vergeet niet je CV en motivatiebrief als bestand toe te voegen.

Stap 3: Verstuur sollicitatie

Kies “Aanmaken” en je sollicitatie wordt verstuurd.

Stap 4: Gelukt!

Je ontvangt een mail ter bevestiging met het verzoek om een account op het sollicitatieportal aan te maken of om in te loggen als je al een account hebt aangemaakt.

Met dit account kun je in de toekomst solliciteren op een andere functie. 

Zodra we jouw sollicitatie hebben beoordeeld ontvang je telefonisch of per mail een terugkoppeling.

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy