Verzorgende IG / Helpende

Als Verzorgende IG of Helpende kan je binnen de Zorggroep aan de slag op diverse zorglocaties en binnen zorgteams voor verschillende doelgroepen (dementie, somatiek, thuiszorg) voor een divers aantal uren.

Als Helpende werk je zelfstandig en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je helpt cliënten en bewoners met de dagelijkse verzorging en activiteiten. Ook houd je toezicht in de huiskamer.

Als verzorgende IG bij de Zorggroep help je cliënten en bewoners met een zorgbehoefte. Dit gebeurt zowel in de thuissituatie, als in de intramurale setting, waarbij je werkzaamheden variëren. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen.

Kortom: een baan met volop variatie! Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en zelf beslissingen kunnen en durven te nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Verzorgende IG Sylvia


"Ik ben op mijn 19e bij De Zorggroep begonnen al kraamverzorgende. Na een uitstapje bij gehandicaptenzorg, ben ik inmiddels werkzaam binnen ouderenzorg. 

Lees meer over Sylvia Driessen

Ontdek je ideale werkplek

Verzorgende (IG)

Het sollicitatieproces bij De Zorggroep


Ons sollicitatieproces is geautomatiseerd, je kunt alleen digitaal via de vacature solliciteren. Als wij de sollicitatie hebben ontvangen, dan sturen we je een e-mailbericht met het verzoek om een persoonlijke sollicitatieportal aan te maken.
Daar vind je alle informatie over je sollicitatie. Als we bijvoorbeeld nadere informatie nodig hebben of we willen je uitnodigen voor een gesprek dan vind je dit daar terug.
Zodra er een bericht klaar staat ontvang je van ons een e-mailbericht met het verzoek om in je portal te gaan kijken en eventueel actie te ondernemen. 

Overzichtelijk en duidelijk, voor jou en voor De Zorggroep!


Stap 1: Solliciteren

Klik op de knop “Solliciteren” bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

Heb je eerder bij De Zorggroep gesolliciteerd, dan kun je inloggen met het account dat je toen hebt aangemaakt.

Stap 2: Invullen gegevens

Vul al je gegevens in en voeg je CV en motivatiebrief als bestand toe.

Stap 3: Verstuur sollicitatie

Kies “Aanmaken” en je sollicitatie wordt verstuurd.

Stap 4: Je sollicitatieportal

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging met het verzoek om een persoonlijke sollicitatieportal op www.werkenbijdezorggroep.nl te maken of om in te loggen als je al een portal hebt aangemaakt.

In de portal kun je het sollicitatieproces volgen.


© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy