Wijkverpleegkundige, Groene Kruis Thuiszorg, team Horst, Melderslo, Castenray

Het gaat goed met de zelfstandige teams van Groene Kruis Thuiszorg! Zo goed dat we voor ons thuiszorgteam in Horst, Melderslo, Castenray op zoek zijn naar een wijkverpleegkundige.Ben jij een gediplomeerd HBO-verpleegkundige die graag mee wil bouwen aan ons team Horst, Melderslo, Castenray  in , dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature kenmerk

Functie-inhoud

Werken bij Groene Kruis Thuiszorg betekent werken in een klein, zelfstandig team. Je werkt met een vaste groep collega’s en cliënten en met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie wijk. 

Samen met de cliënt bepaal je wat hij of zij nodig heeft. Zo bouw je een (h)echte band op.

Als wijkverpleegkundige voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Dat doe je soms ook in complexe en instabiele situaties. Verder indiceer en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met collega’s en met andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening en je bent, als onderdeel van de ketenzorg, zichtbaar in de buurt.

Wil jij graag op deze manier aan de slag als wijkverpleegkundige in Team Horst, Melderslo, Castenray solliciteer dan direct.

Wij vragen

- Hart voor de cliënt

- Oog voor de kwaliteit van Zorg

- Vraaggericht werken

- Relativeren en reflecteren

- Flexibel inzetbaar

- Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten, familie en collega’s

- Je staat open voor veranderingen

- Je bent niet bang om initiatieven te nemen

- Creativiteit en communicatief sterk

- Minimaal in het bezit van het diploma HBO-V;

- Je bent geregistreerd in het BIG-register in de functie van HBO-Verpleegkundige;

- In het bezit van rijbewijs B;

- Een auto ter beschikking;

- Bereid tot  het volgen van specifieke scholingen (bijv. indiceren en zorgtoewijzing).

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist. 

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met een contractomvang van gemiddeld 18 - 36 uur per week. Aanvang: Zo spoedig mogelijk

Als Wijkverpleegkundige wordt je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 50, met een salaris van maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

 Informatie

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Meike Philipsen, bereikbaar op telefoonnummer: 06-53637018

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met  Annelies Waasdorp, bereikbaar op telefoonnummer: 06-57092944

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.