Verzorgende IG, Dementie team Iris De Beerendonck, Venlo

Een  leuke uitdagende functie in een mooie werkomgeving!

Hou je van afwisseling? En ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Solliciteer dan naar de functie van verzorgende IG bij team Iris. Je komt te werken op de afdeling Iris. Afdeling Iris betreft een afdeling met 23 dementerende bewoners, opgedeeld in twee kleinere zelfstandige subteams. In 2021 gaat deze afdeling over naar  kleinschalig wonen. Het betreft een jong, gezellig en dynamisch team dat saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt nooit alleen op de afdeling, daarom kun je altijd op steun van jouw team rekenen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Ben je Verzorgende IG, ben je flexibel en creatief?  Dan is de functie van Verzorgende IG in team Iris, De Beerendonck, in Venlo iets voor jou!

Vacature kenmerk

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van team Iris, De Beerendonck en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. 


Je:

·         helpt met wassen, afdrogen en aankleden

·         verricht verpleegtechnische handelingen

·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten


Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?

Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s. Je kunt feedback geven en ontvangen, je kunt goed omgaan met verandering en je hebt affiniteit met mensen met dementie.


Je:

·         bent een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende

·         bent een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega

·        hebt affiniteit met de doelgroep


Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van  € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor een te bespreken aantal uren per week. Bovendien zoeken we ook collega's die specifiek in de nachtdienst willen werken.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·        eindejaarsuitkering van 7,4%

·         vakantiegeld van 8%

·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.


Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

 

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? 
Neem contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker,  via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl


Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!


De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg.De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.


Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.