Helpende en Verzorgende IG, Dementie, nachtdienst, D'n Horstgraaf, Venlo

De kartrekker die zelfstandig in de nacht wil werken!

Werk jij graag met de doelgroep dementerende ouderen, jonge mensen met dementie of binnen een interventieafdeling? Deze baan brengt veel afwisseling en voldoende uitdaging. Kom werken in het Auxiliatrixpark en ondersteun de diverse teams daar in de nacht.

Vacature kenmerk

We zijn opzoek naar Helpende's en een Verzorgende IG voor het aantal uur:
Helpende 16 uur
Verzorgende IG 12-16 uur

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er 's nachts voor de bewoners van de teams binnen D'n Horstgraaf en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zelfsturend en zelfstandig zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Helpende en verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

  • biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners
  • helpt daar waar nodig met  de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden
  • verricht verpleegtechnische handelingen 
  • wordt allround ingezet waar de collega's een beroep op je kunnen doen

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.
Je bent:

  • een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • flexibel en hebt inzicht
  • een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2,481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.