Helpende/ Verzorgende IG, NAH, De Witte Steen, Groepswoning A, Venlo

Geef jij de jonge bewoners met (niet)aangeboren hersenletsel een thuisgevoel?

De Witte Steen is een moderne woonwijk gelegen in het Auxiliatrixpark in het buitengebied van Venlo. Hier wonen relatief jonge bewoners met beperkingen al of niet ontstaan uit aangeboren hersenletsel (NAH). Wij bieden zorg en activiteiten voor deze bewoners, gericht op productief bezig zijn en het zolang mogelijk zelfstandig individueel wonen. Er verblijven in deze woning 8 cliënten waaraan door dit zelfsturend team, bestaande uit 10 vaste collega's,  warme zorg geleverd wordt. Samen met de collega's zorg jij dat onze cliënten zich thuis voelen in hun omgeving en de best mogelijke zorg ontvangen.

Vacature kenmerk

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Groepswoning A in De Witte Steen en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. 
Je:
•    helpt met de ADL
•    ondersteunt met eten en drinken
•    ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
•    verricht verpleegtechnische handelingen (als Verzorgende IG)
•    begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Helpende/ Verzorgende IG? 
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s. 
Je bent een:
•    gediplomeerd Helpende óf Verzorgende IG (Psychogeriatrische/Somatische zorg), met affiniteit met de doelgroep Niet Aangeboren Hersenletsel 
•    goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
•    kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou? 
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Ben jij een Verzorgende IG dan wordt je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners in De Witte Steen. is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
•    eindejaarsuitkering van 8,33% 
•    vakantiegeld van 8%
•    aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) bij indiensttreding. 

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of de organisatie? Neem hiervoor contact op met onze Recruiter: Lynn Jeuken via Lynn.jeuken@dezorggroep.nl
Liever zelf ervaren hoe het team van De Witte Steen werkt? Solliciteer op deze vacature en dan plannen we een meeloopdag in. 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud.
In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. 
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. 
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.