Verzorgende IG met teamrol Coördinator, Somatiek Zorgcentrum Ter Borcht team Hoverhof, Baarlo

Word jij  onze nieuwe collega?

Zorgcentrum Ter Borcht van De Zorggroep ligt in het centrum van het karakteristieke kastelendorp Baarlo. Ter Borcht is een gecombineerd zorgcentrum met zorgapppartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening en groepswoningen voor mensen met dementie. Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan is de functie van Verzorgende IG met teamrol Coördinator bij Zorgcentrum Ter Borcht in Baarlo wellicht iets voor jou!

Vacature kenmerk

Wat ga je doen? 
A
ls  Verzorgende IG met teamrol Coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van team Hoverhof en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.  


Je:
· helpt met wassen en aankleden
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning
· samen met de verpleegkundige binnen je team coördineer je de zorg


Wat maakt jou de Verzorgende IG met teamrol Coördinator?
Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het contact met jouw cliënten en vind het een leuke uitdaging om de coördinerende taken op je te nemen.
 
Je bent:

· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· je bent een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende.

 
Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd, met de intentie tot een vast contract, voor 24-28 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van team Hoverhof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 
 
Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

 
Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team werkt? Loop een dagje mee.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HR-medewerker Karin Ronckers, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl of telefoonnummer 06-10625351.
 
Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!
 
De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.