Verzorgende IG, Dementie, Groepswoning Bösdaellaen 3, Reuver

Als verzorgende IG kom je terecht in de wijk Bösdael in Reuver, een hele leuke wijk waar een goede onderlinge samenwerking is, zowel binnen de teams als met overige disciplines binnen welzijn en met de vrijwilligers. In deze wijk heerst een gevoel van geborgenheid en wordt intramurale en extramurale zorg geleverd en een stukje kortdurend verblijf, dat maakt jouw werk zo divers en interessant! Houd je wel van dat typische dorpsgevoel? Dan zit je hier prima op je plek. Met de zorg en ondersteuning van het team waarin je werkt lukt het de cliënt om in zijn eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Vacature kenmerk

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw cliënten’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als verzorgende IG binnen Bösdael groepswoning 3 van Porta Silva in Reuver help je cliënten met uiteenlopende zorg. 

Je:

· helpt met wassen en aankleden
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning
· samen met de verpleegkundige binnen je team coördineer je de zorg

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG? 
Jij staat je mannetje en hakt gemakkelijk met het bijltje. Niet letterlijk natuurlijk. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis.

Je bent:

· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· je bent een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
· bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal  € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt Bosdael-breed waarbij wel het streven is om je zoveel mogelijk in één team te laten werken. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van je contractgrootte, hierin zijn verschillende mogelijkheden. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Bösdael is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:


· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.
 
Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).


Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via e-mailadres: sharel.driessen@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.