Verpleegkundige niveau 4, kwaliteit en veiligheid, kleinschalig wonen Hazelaar, Venlo

Een functie binnen de dementiezorg met als aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid

Woongroep Hazelaar is een woongroep in het Auxiliatrixpark in Venlo waar bewoners met dementie wonen. Het welzijn van de bewoners staat voorop. Iedereen draagt hier zijn/haar steentje aan bij. Een goede samenwerking en collegialiteit binnen het team is hierbij belangrijk. Wil jij werken met gemotiveerde en betrokken collega's in een zelfstandig team en heb je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan? Dan is de functie van verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid wellicht iets voor jou!

Vacature kenmerk

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners van Hazelaar 1 & 2 daar waar nodig.

Je:
·         verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
·         signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
·         onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4 met aandachtsgebied Kwaliteit en Veiligheid?
Verpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid worden in samenspraak met en/of door de teams gevraagd om in het werk mee te kijken naar wat ze doen en hoe ze het doen. Zij bevorderen het continu leren en reflecteren. De teams vragen deze verpleegkundigen om hun kennis/vaardigheden in te zetten als dat nodig is in specifieke situaties en om hun kennis en vaardigheden in het algemeen te bevorderen als blijkt dat iets onvoldoende aanwezig is.
Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

Je bent een:
·         spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
·         echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen.
·         gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren in overleg. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%.
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via e-mailadres: sharel.driessen@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.