Verpleegkundige niveau 4 Groene Kruis Thuiszorg, Regio Venray-Horst-Bergen

De oorsprong van De Zorggroep ligt in de verpleegzorg. Het niveau van de verpleging ligt in de organisatie daarom op een hoog niveau. En dat is maar goed ook want de verpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg krijgen veel op hun bordje. Van thuisdialyse en de priklijn voor oncologie patiënten tot een tijdelijke wondbehandeling. Met de zorg en ondersteuning van de verpleegkundigen van Groene Kruis Thuiszorg lukt het om in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Vacature kenmerk

De teams in de regio Venray-Horst-Bergen kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor Verpleegkundigen in deze regio bij teams van America tot Well, en van Venray naar Arcen. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. In de contacten met familie en andere zorgprofessionals ben je een belangrijke spil. Je geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes. Vind je het leuk om je bezig te houden met het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid of wil je klinische lessen organiseren voor je team? Er is van alles mogelijk!
Je:

 • verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
 • signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
 • indiceert zelf waar welke hulp nodig is

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantiegeld van 8%
 • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige niveau 4?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht in de wijk. Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.
Je bent:

 • een spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
 • gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd
 • in bezit van het rijbewijs en liefst een eigen auto

  Direct solliciteren?
  Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
  Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we bij indiensttreding graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

  Eerst meer weten?
  Wil je meer informatie? Zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken?
  Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in regio Venray-Horst-Bergen.
  Neem dan contact op met Marije van Delft (recruitmentmedewerker) via werkenbij@dezorggroep.nl .

  Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
  Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
  En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor
  gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als Zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

  Over De Zorggroep
  Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

  Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

   

  Acties