Verpleegkundig specialist Kenniscentrum Wondbehandeling

Een uitdagende functie voor een zelfstandige professional! Ben je creatief? Ben je nieuwsgierig? En heb je affiniteit met wondzorg? Dan is de functie verpleegkundig specialist op de wondpoli wellicht iets voor jou!

Vacature kenmerk

Functie-inhoud
Je komt terecht op de wondpoli van het kenniscentrum wondbehandeling. Het kenniscentrum wondbehandeling valt onder de extramurale zorg van de Zorggroep. Als verpleegkundig specialist ben jij medisch eindverantwoordelijke en aanspreekpunt in de keten. Je voert de regie over de behandelplannen van cliënten en superviseert wondverpleegkundigen.

Hoe wij zorgen voor jou
Wij bieden je een afwisselende functie voor de duur van een jaar voor 24 – 36 uur per week.Aanvang: zo spoedig mogelijk. De werkgebieden voor een verpleegkundig specialist bij het kenniscentrum wondbehandeling zijn Noord-Limburg (Venray) en Midden/Zuid-Limburg (Roermond).

Als verpleegkundig specialist / physician assistant word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 60. (Max € 4.583,96 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wie jij bent
Je beschikt over een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist of physician assistant en een BIG-registratie. Je hebt affiniteit, kennis en/of ervaring wondbehandeling. Je verricht je werkzaamheden zelfstandig, ordelijk en systematisch en bent integer in verband met het omgaan met persoonlijke- en/of organisatiegegevens. Je bent creatief, hebt een breed denkniveau en bent communicatief vaardig. Je beschikt over een klantgerichte, pro-actieve houding en een flexibele instelling. 

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.