Verpleegkundig specialist Kenniscentrum Wondbehandeling

Een uitdagende functie voor een zelfstandige professional!

Het kenniscentrum wondbehandeling is gespecialiseerd in complexe wonden die niet vanzelf genezen. Als verpleegkundig specialist bij het kenniscentrum wondbehandeling wordt er gewerkt vanuit twee werkgebieden: Noord-Limburg (locatie Venray) en Midden/Zuid-Limburg (locatie Roermond). Ben je creatief? Ben je nieuwsgierig? En heb je affiniteit met wondzorg? Dan is de functie verpleegkundig specialist op de wondpoli wellicht iets voor jou!

Vacature kenmerk

Wat ga je doen?
Je komt terecht op de wondpoli van het kenniscentrum wondbehandeling. Het kenniscentrum wondbehandeling valt onder de extramurale zorg van De Zorggroep. Als verpleegkundig specialist ben jij medisch eindverantwoordelijke en aanspreekpunt in de keten. Je voert de regie over de behandelplannen van cliënten en superviseert wondverpleegkundigen.

Hoe wij zorgen voor jou
Als verpleegkundig specialist/physician assistent schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 60 met een salaris van maximaal  € 4.744,40 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden je een afwisselende functie voor onbepaalde tijd voor 24 – 36 uur per week. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Wie jij bent 

Je hebt affiniteit, kennis en/of ervaring op het gebied van wondbehandeling. Je verricht je werkzaamheden zelfstandig, ordelijk en systematisch en bent integer in verband met het omgaan met persoonlijke- en/of organisatiegegevens. Je bent creatief, hebt een breed denkniveau en bent communicatief vaardig. Je beschikt over een klantgerichte, pro-actieve houding en een flexibele instelling. 

Verder belangrijk:

- je hebt een afgeronde hbo verpleegkunde opleiding aangevuld met de post-hbo opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP)
- je bent BIG geregistreerd (als verpleegkundig specialist)

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met onze recruiter Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.