Medewerker Restaurant, regio Zuid

Een leuke afwisselende (bij)baan!

De afdeling Facilitair levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Voor onze Servicepool zijn we momenteel voor onze locaties Bergh (St. Odiliënberg), Amaliahof en St. Jan Baptist (Swalmen) en Bosdael (Reuver), op zoek naar nieuwe collega's die affiniteit hebben met de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg.

Vacature kenmerk

Functie-inhoud
Als medewerker Restaurant draag je bij aan een gezellige en klantvriendelijke sfeer binnen de locatie. Samen met de collega's en onder verantwoordelijkheid van de kok, bereid je de maaltijden voor onze bewoners in de keuken. Je bent aanwezig in het restaurant gedurende maaltijd. Je maakt de tafels in het restaurant klaar en serveert de maaltijden en dranken uit. Je onderhoudt de contacten met bewoners. Je bent mede verantwoordelijk voor het afruimen, afwassen en opruimen. Ook andere werkzaamheden zoals het bijhouden van de voorraden behoren ook tot de taken.  

In de servicepool ben je inzetbaar op 1 of meerdere locaties van De Zorggroep en zijn de werktijden wisselend, ook ben je in de weekenden inzetbaar. Afhankelijk van je inzetbaarheid wordt de contractgrootte bepaald. Per locatie kunnen de werkzaamheden wisselen.


Hoe zorgen wij voor jou?
Als Medewerker Restaurant schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 20  met een salaris van maximaal € 2.415,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd (contract 7 maanden) met mogelijk verlenging, voor 12-16 uur per week. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wij vragen
- Kennis en ervaring op het gebied van restaurant- of cateringwerkzaamheden
- Zelfstandigheid maar ook goed kunnen samenwerken in teamverband
- Een gastvrije en klantvriendelijke houding
- Affiniteit met ouderenzorg
- Je bent flexibel en je weet van aanpakken
- Je werkt netjes en schoon
- Goede communicatieve vaardigheden
- Mobiliteitskandidaten hebben voorrang

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we bij indiensttreding graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Lieke Beurskens, via mail lieke.beurskens@dezorggroep.nl

De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.   

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

Acties