Helpende nachtdienst, Zorgcentrum Ter Borcht, Baarlo

Een leuke baan in de nachtzorg!

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? En wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Helpende bij De Zorggroep. Er is vacatureruimte bij de vaste nachtdienst in het Zorgcentrum Ter Borcht in Baarlo.

Vacature kenmerk


Functie-inhoud
Als Helpende binnen het Zorgcentrum Ter Borcht in Baarlo, help je op basis van het individuele zorgplan de cliënten. De werkzaamheden zijn in de nacht waarbij je een ondersteuning bent voor je collega. Het unieke aan deze locatie is dat je zowel zorg draagt voor cliënten met dementie als cliënten met een somatische aandoening, dit maakt deze baan heel uitdagend en afwisselend. Je wordt onderdeel van een klein maar gezellig team.

Wij vragen
- Zelfstandigheid
- Flexibiliteit en geduld
- Samenwerking in teamverband
- Grenzen aangeven en bewaken
- Goede communicatieve eigenschappen
- Diploma Helpende zorg en Welzijn niveau 2;

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 16 uur per week. Aanvang: 01-08-2019

Als helpende word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 25, met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Vivian van Elmpt, via mail  vivian.van.elmpt@dezorggroep.nl

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Karin Ronckers via 06-10625351 of via karin.ronckers@dezorggroep.nl

In je persoonlijke sollicitatieportal vind je alle informatie over je sollicitatie. Zodra er een bericht klaar staat ontvang je van ons een e-mailbericht met het verzoek om in te loggen in je portal. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.