Service Delivery Manager IT

Zin om de handen uit de mouwen te steken bij dynamische projecten en complexe adviestrajecten? Zorg jij ervoor dat iedereen zich inzet voor een goede dienstverlening en klantgerichte houding? Heb je behoefte aan ruimte voor eigen initiatief? Dan bieden wij je graag deze kans bij de meest aantrekkelijke werkgever van Noord-Limburg!

Vacature kenmerk

Wat ga je doen?
Als Service Delivery Manager IT adviseer en ondersteun je het lijnmanagement en de projectleiders op het gebied van o.a. de informatievoorziening. Je begeleidt adviestrajecten of neemt de leiding bij de ontwikkeling van de dienstverlening met interne en externe partijen. Kan er iets beter of is er ruimte voor verdere ontwikkeling? Jij onderhoudt contact met alle betrokken partijen en gaat hier samen met hen naar op zoek!

Het brede pakket aan dienstverlening en de verscheidenheid aan applicaties en systemen zijn de informatiestromen binnen De Zorggroep zeer divers. Hierdoor werk je altijd sterk samen met de inhoudsexperts. Vanuit jouw rol voer je de regie over meerdere IT-diensten die geleverd worden aan de sectoren en concerndiensten. De uitvoering hiervan wordt gedaan door inhoudsdeskundige collega’s of derden, terwijl jij de vertaling van klantvraagstukken naar concrete oplossingen verzorgt. Excellente dienstverlening? Daar ga je voor! Jouw focus komt te liggen op het domein IT-infrastructuur, denk daarbij aan netwerkbeheer, server- en datacenteromgevingen en technisch applicatiebeheer. De Zorggroep werkt in een Microsoft M365-omgeving, beschikt over een grote vloot van mobiele devices, is bezig met het verder implementeren en doorontwikkelen van AFAS, Nedap ONS en de implementatie van enkele nieuwe toepassingen. Wij zijn en blijven volop in beweging!

Hoe wij zorgen voor jou
Als Service Delivery Manager IT ben je onderdeel van een enthousiast en multidisciplinair team van o.a. applicatie-experts en informatieadviseurs. Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Je wordt ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 55, met een salaris van maximaal € 4.286,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. We bieden je in de eerste instantie een fulltime dienstverband voor de duur van een jaar, met de intentie om je contract na een jaar om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Kun je snel beginnen? Dat is een mooie pre!

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten en bewoners van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,3%
- vakantiegeld van 8%
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Wie ben jij?
Binnen De Zorggroep staat de zorg voor cliënten altijd centraal. Als medewerker van de ondersteunende dienst werk je niet direct met cliënten, maar blijft het belangrijk om het belang van de cliënt (én zorgmedewerker) in gedachten te houden. Je doet werk met betekenis! Eigen initiatief? Dat vergt eigenaarschap, lef en leiderschap. Dit begrijp je en hierin neem jij je professionele verantwoordelijkheid.

Je bent vastberaden en geduldig en leert graag nieuwe dingen. Verder beschik je als echte regelaar over goede sociale en communicatieve vaardigheden zoals tact, luisteren en overtuigingskracht. Dat maakt je een goede en proactieve verbinder. Daarnaast ben je in staat om systematisch en procesmatig te werken met een klantgerichte houding. Je kunt goed omgaan met de soms tegengestelde belangen en bent adviesvaardig. Als persoon ben je een echte teamspeler en fijne collega, met een gezonde portie humor!

Verder belangrijk:
- Je beschikt over een (post) HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskundige informatica;
- Ervaring in het regisseren van interne en externe IT-dienstverlening;
- Kennis van en ervaring met servicemanagement en Life Cycle Management is een pre.

Informatie
Enthousiast geworden? Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de “solliciteren”-button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst nog een paar vragen over werken als Service Delivery Manager IT? Neem dan contact op met onze recruitment adviseur, Eefke Pennings via werkenbij@dezorggroep.nl .

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). Hierover vertellen we je meer tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.
 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

Acties