Z-net coördinator (community manager)

Hey online communicatie specialist! Ja, jij daar! Voel je je aangesproken? Lees dan snel verder!

Vacature kenmerk

Wat ga je doen?
Als Z-net coördinator binnen De Zorggroep focus jij je op het vergroten van de effectiviteit van Z-net.

Z-net? Ehh, sorry?
In 2019 is De Zorggroep overgestapt naar een sociaal intranet genaamd Z-net. Hiermee hebben de ruim 5.500 medewerkers van De Zorggroep makkelijk en laagdrempelig toegang tot informatie, nieuws, protocollen, groepen en kunnen ze via dit online portaal documenten en programma’s benaderen. Medewerkers kunnen overal en vanaf ieder device inloggen, Z-net is dus net zo flexibel als zij zijn!  

Sinds het afronden van de implementatie wordt er nog door ontwikkeld om de processen verder te vereenvoudigen en het gebruik te verhogen en te verbeteren. En hier ga jij als Z-net coördinator mee aan de slag! Daarnaast houd je je bezig met het stimuleren van medewerkers om kennis te delen en ga jij meer interactie en betrokkenheid genereren, want “sharing is caring”! Je richt je op het beheer van Z-net en bent de verbindende schakel tussen communicatie, ICT en de (zorg)medewerkers. Jij weet wat er speelt binnen de organisatie en houd je bezig met reacties, vragen en behoeften over het werken met Z-net. Strategische verbeteracties? Contentbeheer? Leuke promotieacties? Jij doet precies wat nodig is. Daarom word je zo gewaardeerd! Je bewaakt de structuur van Z-net en bent medeontwerper van nieuwe functionaliteiten. Zijn ze klaar voor implementatie? Dan ga jij hiermee aan de slag en bouw je het verouderde af. Daar krijg je toch energie van?

Hoe wij zorgen voor jou
Als Z-net coördinator maak je deel uit van de afdeling Marketing, PR en Communicatie.

Wij bieden een dienstverband voor een jaar, bij goed functioneren wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 28-32 uur per week. Als Z-net coördinator word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 50, met een maximum van € 3.707,64 per maand bij een fulltime dienstverband.  

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • bijscholing- en opleidingsmogelijkheden;
  • collectieve (zorg)verzekeringen;
  • een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma;
  • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
  • ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Wat jij mee brengt
Enthousiasme! Je hebt een krachtige persoonlijkheid, bent verbaal sterk en staat stevig in je schoenen. Je kent de waarde van een sociaal intranet en een community opbouwen, is helemaal jouw ding. Je leeft zowat online en dat je dit ook nog voor je werk mag doen, is voor jou een grote plus!Zelfstandig werken gaat je goed af, maar je weet ook snel en makkelijk contact te leggen met collega’s van andere afdelingen. Je bent een verbinder en houdt rekening met uiteenlopende belangen. Daarnaast ben je proactief en resultaatgericht.

Verder belangrijk:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als content en/of community manager of als communicatieadviseur of moderator;
  • Ervaring op het gebied van een sociaal intranet en relevante kennis van web technologieën is een pré;
  • Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Informatie
Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem dan contact op met Anouschka Bänziger, Senior strategisch communicatieadviseur via anouschka.banziger@dezorggroep.nl of via 06-13165812. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Eefke Pennings, Recruiter via eefke.pennings@dezorggroep.nl.

De sluitingsdatum van de vacature is 25 september en de gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 5 oktober.

Over De Zorggroep
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen die het nodig heeft in Noord- en Midden-Limburg. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij mensen thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden. We geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.