Diëtist

Een veelzijdige functie waarbij je inzetbaar bent op verschillende locaties in het werkgebied van de Zorggroep

Ben je een enthousiaste diëtist, met een daadkrachtige persoonlijkheid die op een zelfstandige en flexibele wijze invulling geeft aan je functie.  Dan is de functie diëtist bij De Zorggroep wellicht iets voor jou!

Vacature kenmerk


Functie-inhoudAls diëtist van De Zorggroep lever je een bijdrage  aan de multidisciplinaire zorg binnen de diverse locaties ( zowel eerstelijns locaties als 

verpleeghuis en verzorgingshuizen en bij de cliënt thuis). Je stelt voedingsadviezen en dieetbehandelplannen op, voert deze uit en evalueert de behandeling. 

Je werkt multidisciplinair samen bij de totstandkoming en uitvoering van het zorgplan en geeft adviezen aan de cliënt, 

verzorging en keuken t.a.v. uiteenlopende problemen die verband houden met de voedingstoestand van de cliënt. 

Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van  het voedingsbeleid  binnen de organisatie. 

Binnen 1e lijns locaties en huisartsen praktijken overleg je waar nodig met de hoofdbehandelaar en betrokken disciplines. 

Je ontvangt leiding van de manager van het expertise- en behandelcentrum.


Wij vragen


Je beschikt over het diploma HBO-diëtetiek en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister. Je hebt affiniteit met de mens in al zijn facetten. 

Zowel goed zelfstandig als in teamverband functioneren gaat jou goed af, waarbij je in staat bent jezelf en collega’s een spiegel voor te houden. 

Je kijkt met een open, frisse blik naar dynamische processen en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van veranderingen 

betreffende je deskundigheidsgebied binnen de organisatie. Vanwege het ambulante karakter van de functie beschik je over een eigen auto.


Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Wij bieden


Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd. Het betreft een contract voor 16-28 uur per week.

Aanvang medio februari 2019.

Als diëtist word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 50, met een salaris van maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een full time dienstverband 

van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, 

collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.


Informatie


Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met het secretariaat Voeding en Dieet , tel nr: 077-3739253 bereikbaar  op werkdagen van 8.30 - 16.30 uur.