Verpleegkundige, Hospice Mariaweide Venlo

Onze gasten het 'bijna thuis' gevoel geven! 

Iedereen kan in het leven te maken krijgen met ernstige ziekten, zelfs zo ernstig dat genezing niet meer mogelijk is. Op zo'n moment wordt alles anders en worden andere prioriteiten gesteld. In die laatste levensfase is er behoefte aan speciale zorg en aandacht om de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden. In Hospice Mariaweide in Venlo werkt ons team samen met 120 vrijwilligers aan een 'bijna thuis' huis, waar onze gasten alle aandacht en zorg krijgen in de laatste periode van hun leven.  

Vacature kenmerk

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat onze gasten in Hospice Mariaweide de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Elke dienst weer ben jij de regisseur van wat op je pad komt, dit zowel in de zorgverlening als in huis.

Je:
- bent de regisseur van de dag, zowel in de samenwerking met onze 120 vrijwilligers als in de zorgverlening 
- signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg en verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan 
- onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes 
- bent zelfstandig en communicatief sterk en werkt goed samen met onze vrijwilligers 
- hebt sterke affiniteit met palliatieve zorg 
- bent flexibel inzetbaar wat betreft de werkdagen 

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige (niveau 4) schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 
Je werkt in hecht, persoonlijk team waarin je direct van start kunt gaan met een dienstverband van minimaal 18 tot maximaal 24 uur per week voor onbepaalde tijd. Daarbij verwachten we van je een flexibele instelling on samen zorg te dragen voor de kwaliteit van welzijn en zorg 

Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de gasten van Hospice Mariaweide is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8%
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige voor ons team in Hospice Mariaweide? 
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je neemt de regie van de dag, voor zowel de zorgverlening als in de samenwerking met onze vrijwilligers.

Je bent een:
- spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom onze gasten 
- echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de gasten die jullie met het team ondersteunen en verzorgen. 
- gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of 5
- sterk in de omgang met gasten en hun familie 
- sterk in de samenwerking met de vrijwilligers en je collega’s
  
Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Je hebt tot uiterlijk maandag 22 november 2021 de tijd om te reageren.  
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 29 en 30 november. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan dienen wij bij de indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te ontvangen. 
 
Informatie?
Voor meer informatie wat betreft de functie/ organisatie mag je contact opnemen met onze recruitmentmedewerker, Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl
 
De Zorggroep? 
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.
     
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.   

Acties