Verpleegkundige niveau 4, revalidatie, Beukenhof Venray

Een leuke uitdagende functie als Verpleegkundige (niveau 4) bij de revalidatie afdeling Beukenhof !

Binnen de geriatrische revalidatie afdeling van Beukenhof in Venray is er plek voor 22 cliënten. Op Beukenhof verblijven meerdere personen – mannen en vrouwen - op één kamer. Beukenhof is dus een gemengde afdeling. Deze verblijven hier tijdelijk en revalideren totdat ze terug naar huis kunnen óf gaan vanuit hier naar een zorgcentra. Het zijn voornamelijk ouderen die vanuit het ziekenhuis komen revalideren bij Beukenhof. Als verpleegkundige kom je te werken binnen een hecht team waarbij iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk: een veilige terugkeer van de cliënt naar huis.

Vacature kenmerk

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundige niveau 4 verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Zo lever je een bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte en stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten in alle facetten. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving.

Je takenpakket bestaat uit:

  • Het verlenen van verpleegkundige zorg aan cliënten zoals wondverzorging, controleren van lichaamsfuncties en het toedienen van medicatie;
  • Het stimuleren en motiveren van bewoners ten aanzien van hun zelfredzaamheid;
  • Het verrichten van handelingen waarvoor je bevoegd en bekwaam bent, uiteraard conform protocollen;
  • Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van preventie, bijvoorbeeld het geven van voorlichting;
  • Het zorgen voor uitstekende communicatie naar de cliënten,hun familie en overig personeel;
  • Het coachen van collega’s binnen het zorgteam bij de uitvoering van de werkzaamheden;
  • Het coördineren van de zorg. Je maakt bijvoorbeeld afspraken met cliënten over de planning en uitvoering van de zorg. Ook rapporteer en registreer je de verleende zorg en lever je een bijdrage aan benodigde aanpassing en evaluatie van het plan.

Wat maakt jou de geschikte Verpleegkundige?
Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent in staat om te zorgen “met de handen op de rug” zodat de revalidatie cliënt optimaal kan leren en oefenen tijdens de opname. Je bent communicatief sterk, kunt uitstekend werken in multidisciplinair teamverband, en bent optimaal flexibel en daarmee in staat om je voortdurend aan te passen aan de snel wisselende cliëntgroep. Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met de doelgroep
Verder:
·         ben je in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 en in bezit zijn van een geldig BIG registratie.
·         voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Interesse in somatiek of een voorkeur voor dementie? Wij hebben mogelijkheden in beide sectoren. Je werkt in een klein, persoonlijk team  waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 18 tot 32 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Beukenhof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33% 
·         vakantiegeld van 8%.
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team van Beukenhof werkt? Loop een dagje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van verpleegkundige binnen Beukenhof. Neem contact op met Annelies Waasdorp via mail werkenbij@dezorggroep.nl.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.