Roel Curiel,

Verzorgende IG, locatie De Beerendonck in Venlo 


Eigenlijk wilde ik kok worden, maar door mijn moeder, die ook in de zorg werkt, kwam ik in aanraking met de zorg en zag hoe dankbaar het beroep is.

Ik werk inmiddels meer dan 15 jaar binnen  De Zorggroep. Na mijn opleiding ben ik begonnen in D'n Horstgraaf. Daarna heb ik in de Beerendonck en de thuiszorg gewerkt. Mij huidige werkplek is een Groepswoning  in Blerick. Het fijne van kleinschaligheid is dat er meer oog is voor de cliënt, waar het eigenlijk allemaal om draait.

Het leukste van mijn werk vind ik het contact met oudere mensen. Ik maak graag een grapje met ze en ik vind het leuk om ze te laten lachen. In het werk heb je vaak te maken met leuke situaties, en af en toe met nare situaties die je niet makkelijk kunt los laten. De Zorg(groep) bied me veel kansen om me verder te verdiepen in mijn werk en mijn werk goed te kunnen uitvoeren. Mannen in de zorg zijn er eigenlijk te weinig. Terwijl cliënten het vaak juist erg prettig vinden om een man te treffen. Als man in de zorg kun je soms sneller keuzes maken en knopen doorhakken.

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy