Overige functies

 

De zorgprofessionals van De Zorggroep bieden elke dag de best mogelijke zorg, behandeling en begeleiding aan haar veelal oudere cliënten. Thuis of in een van onze (kleinschalige) zorglocaties. Zij werken in kleine, zelforganiserende zorgteams in nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen De Zorggroep, zoals de specialisten van het Expertise- en Behandelcentrum. Bij deze specialisten zijn regelmatig interessante vacatures.

 

Behalve vacatures voor de functies in de directe zorg, zijn er ook regelmatig vacatures voor andere uitdagende functies. Hierbij kun je dan denken aan HR-functies, administratief medewerkers of facilitaire medewerkers, diverse functies op het gebied van IT-beheer, Bouw en Huisvesting en op het gebied van beleid en activiteiten als interne controle, audit en medezeggenschapsondersteuning. 

 

Lizette Wierts

combineert gezin en werk

 

"Ik ben gestopt met werken, omdat de werktijden niet te combineren waren met mijn gezinssituatie. Bij De Zorggroep kon ik wel via MatchPoint aan de slag. Ik kan nu zelf bepalen wanneer ik werk."

Lees meer over Lizette Wierts

 

Overige functies

Solliciteren bij De Zorggroep: zo werkt het!

 

Een interessante vacature gevonden? Dan kun je via deze website solliciteren. Als we de sollicitatie hebben ontvangen, krijg je per mail het verzoek om een sollicitatieportal aan te maken. Op deze manier worden je gegevens gekoppeld aan de vacature en kun je op andere vacatures solliciteren.

 

Stap 1: Solliciteren

Klik op de knop “Solliciteren” bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

Heb je eerder bij De Zorggroep gesolliciteerd, dan kun je inloggen met het account dat je toen hebt aangemaakt.

Stap 2: Invullen gegevens

Vul al je gegevens in en vergeet niet je CV en motivatiebrief als bestand toe te voegen!

Stap 3: Verstuur sollicitatie

Kies “Aanmaken” en je sollicitatie wordt verstuurd.

Stap 4: Gelukt!

Je ontvangt een mail ter bevestiging met het verzoek om een account op het sollicitatieportal aan te maken of om in te loggen als je al een account hebt aangemaakt.

Met dit account kun je in de toekomst solliciteren op een andere functie.

Zodra we jouw sollicitatie hebben beoordeeld ontvang je telefonisch of per mail een terugkoppeling.

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy