Overige functies


De zorgprofessionals van De Zorggroep bieden elke dag de best mogelijke zorg, behandeling en begeleiding aan haar veelal oudere cliënten. Thuis of in een van onze (kleinschalige) zorglocaties. Zij werken in kleine, zelforganiserende zorgteams in nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen De Zorggroep, zoals de specialisten van het Expertise- en Behandelcentrum. Bij deze specialisten zijn regelmatig interessante vacatures.


Behalve vacatures voor de functies in de directe zorg, zijn er ook regelmatig vacatures voor andere uitdagende functies. Hierbij kun je dan denken aan HR-functies, administratief medewerkers of facilitaire medewerkers, diverse functies op het gebied van IT-beheer, Bouw en Huisvesting en op het gebied van beleid en activiteiten als interne controle, audit en medezeggenschapsondersteuning. 


Lizette Wierts

combineert gezin en werk


"Ik ben gestopt met werken, omdat de werktijden niet te combineren waren met mijn gezinssituatie. Bij De Zorggroep kon ik wel via MatchPoint aan de slag. Ik kan nu zelf bepalen wanneer ik werk."

Lees meer over Lizette Wierts


Overige functies

Het sollicitatieproces bij De Zorggroep


Ons sollicitatieproces is geautomatiseerd, je kunt alleen digitaal via de vacature solliciteren. Als wij de sollicitatie hebben ontvangen, dan sturen we je een e-mailbericht met het verzoek om een persoonlijke sollicitatieportal aan te maken. Daar vind je alle informatie over je sollicitatie. Als we bijvoorbeeld nadere informatie nodig hebben of we willen je uitnodigen voor een gesprek dan vind je dit daar terug. Zodra er een bericht klaar staat ontvang je van ons een e-mailbericht met het verzoek om in je portal te gaan kijken en eventueel actie te ondernemen.

Overzichtelijk en duidelijk, voor jou en voor De Zorggroep!


Stap 1: Solliciteren

Klik op de knop “Solliciteren” bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

Heb je eerder bij De Zorggroep gesolliciteerd, dan kun je inloggen met het account dat je toen hebt aangemaakt.

Stap 2: Invullen gegevens

Vul al je gegevens in en voeg je CV en motivatiebrief als bestand toe.

Stap 3: Verstuur sollicitatie

Kies “Aanmaken” en je sollicitatie wordt verstuurd.

Stap 4: Je sollicitatieportal

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging met het verzoek om een persoonlijke sollicitatieportal op www.werkenbijdezorggroep.nl te maken of om in te loggen als je al een portal hebt aangemaakt.

In de portal kun je het sollicitatieproces volgen.

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy