Over ons


De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij u thuis. Bij ons staat de cliënt centraal.   

De Zorggroep heeft hart voor mensen; zij voelen zich bij ons welkom, rechtvaardig behandeld en gerespecteerd. Vertrouwen en veiligheid vormen voor ons de belangrijke basis voor een gelijkwaardige relatie tussen mensen. In die relatie neemt iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we duidelijk, eerlijk en open communiceren, verwachtingen uitspreken en afspraken nakomen.

De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. We geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. Soms doen we dit alleen, dan weer met anderen, maar altijd met respect voor ieders keuzes en voorkeuren. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor! We zoeken graag de samenwerking op met partijen om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, maatschappelijk werk, hulp bij dementie en andere ketenpartners. Welbevinden en zingeving in het leven van cliënten is erg belangrijk. Daarom is er altijd een goede samenwerking tussen mantelzorgers, familie van cliënten en zorgverleners. Voor cliënten die zorg krijgen is het netwerk eromheen erg belangrijk. Onze zorg is aanvullend.

www.dezorggroep.nl

 

 

 

 

 

 

 


De Zorggroep als werkgever

 

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor onze medewerkers is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. 

Daarnaast kent de Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Behalve bijscholings- en opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringen en een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma, krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel. In deze digitale winkel vind je allerlei oplossingen voor jou en je team om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.  

Tenslotte kun je pas goed voor anderen zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Als werkgever vinden wij het belangrijk om dat zo makkelijk mogelijk te maken en o.a. jouw gezonde werkomstandigheden, een goede werk-privé balans en loopbaan- of leefstijladviezen te faciliteren. 

Jouw toekomstige collega’s

 

We kunnen je tientallen redenen noemen waarom het leuk is om bij De Zorggroep te werken: omdat we goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben, omdat we je de ruimte geven je te ontwikkelen, omdat het fantastisch is om met mensen te werken… Maar wie kan je uiteindelijk beter vertellen hoe werken bij De Zorggroep is, dan onze eigen medewerkers: enthousiaste, pittige mensen met het hart op de juiste plek. Lees de interviews en ontdek waarom werken bij De Zorggroep écht zo leuk is.

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy