Open Sollicitatie

Heb je een diploma in de zorg (vanaf niveau 2) en zoek je een baan in de zorg?

Zoek je een baan in de zorg, heb je een diploma in de zorg  maar weet je nog niet precies waar je wil werken?  Wij hebben mogelijkheden voor helpenden, verzorgenden IG en Verpleegkundigen. We hebben ook regelmatig vacatures voor de functies in de Ondersteunende diensten! Kijk voor de actuele vacatures op onze website www.werkenbijdezorggroep.nl

Vacature kenmerk

Hart voor mensen! Dat is wat ruim 5000 medewerkers en bijna 3000 vrijwilligers van De Zorggroep met elkaar gemeen hebben. Herken jij je hierin? 
Misschien is een baan of vrijwilligerswerk bij De Zorggroep dan iets voor jou.

De Zorggroep is een veelzijdige zorgorganisatie. Wij bieden (thuis)zorg, wonen en welzijn voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die deze zorg nodig heeft, van jong tot oud. Dat doen we al heel wat jaren, met betrouwbare, betrokken en bekwame medewerkers en vrijwilligers.
We willen voor onze medewerkers en leerlingen ook een aantrekkelijke werkgever zijn: eigen verantwoordelijkheid, werken in kleine zelfstandige (wijk)teams, ruimte voor interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden, een goede balans tussen werk en privé en aandacht voor werkdruk en gezondheid zijn de belangrijkste ambities. Dit alles zodat je met plezier, goed werk kunt doen; werk waar je trots op bent!
Je gaat werken in een van onze teams in de wijk of in een van onze verzorgings- of verpleeghuizen, waarbij  je werkzaamheden variëren. 

Heb je op onze website www.werkenbijdezorggroep.nl  geen passende vacature gezien maar wil je wel graag in de zorg werken? 
Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden bij De Zorggroep te bekijken.

Solliciteer op deze open sollicitatie en upload je motivatiebrief met je wensen en voorkeuren én je CV en we nemen contact met je op!