Open Sollicitatie

Tof! Je hebt ons gevonden en wilt graag bij De Zorggroep aan de slag. Maar jouw droombaan, die kun je op dit moment niet vinden.

Niet getreurd! De Zorggroep is altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe medewerkers. Bekijk de mogelijkheden hieronder zodat je open sollicitatie op de juiste plek terecht komt.

Vacature kenmerk

  • Je wilt aan de slag in de zorg, maar hebt (nog) niet de juiste diploma’s. Wij bieden de mogelijkheid om binnen De Zorggroep een opleiding te volgen, kijk voor meer informatie eens op onze “Werken & Leren”-pagina.
  • Je hebt al een diploma in de zorg, maar nog niet het juiste. Je wilt je graag verder bevoegd en bekwaam maken om bijvoorbeeld als Verzorgende IG of Verpleegkundige aan de slag te gaan. Bij De Zorggroep streven wij ernaar iedere zorgprofessional volledig inzetbaar te maken voor onze cliënten. Je kunt jouw opleidingsvraagstuk het beste bij ons neerleggen door een open sollicitatie te doen waarin je aangeeft welke diploma’s of deelcertificaten je al hebt en in welke functie je graag aan de slag zou gaan. Wij gaan dan voor je uitzoeken wat je precies nodig hebt om dit te bereiken en wat De Zorggroep hierin kan betekenen.
  • Je bent super sterk in administratie, ICT of weet alles over vastgoed, maar ziet geen passende vacature open staan. Reageer dan op deze open sollicitatie! Zodra we een passende mogelijkheid voor je hebben nemen we contact met je op.
  • Aan de slag in de zorg, maar in een andere functie (bijvoorbeeld verpleegkundig specialist, fysiotherapeut of logopedist)? Ook dan ben je meer dan welkom om een open sollicitatie te doen waarin je aangeeft wat jij voor onze cliënten kunt betekenen. Hebben we een mooie functie voor je? Dan nemen we contact met je op!
  • Ook voor ZZP-ers in de zorg hebben we geregeld mogelijkheden, het contact hiervoor loopt via ons Expertisecentrum Flexpool/Externe inhuur. Interesse in een samenwerking? Reageer via deze open sollicitatie onder duidelijke vermelding van “ZZP”. Wij zorgen er dan voor dat jouw profiel zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht komt.

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Noord- en Midden-Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.