Bepaal zelf je werktijden!

Word regisseur van je eigen werktijden en  werk op basis van je eigen beschikbaarheid! Ideaal te combineren met studie, gezin of een andere parttime baan!

Als MatchPoint-medewerker (verpleegkundige niveau 4 of 5, verzorgende IG) bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Thuiszorg.

 

Hoe werkt het
Jij kiest zelf voor welke teams je beschikbaar bent en geeft vervolgens je beschikbaarheid aan in de digitale  applicatie MatchPoint op de intranetsite van De Zorggroep. Afhankelijk van de personeelsbehoefte binnen de zorgteams, word je ingepland.
Nadat je bent ingepland, ontvang je per sms de gegevens over waar en wanneer je moet werken. Tevens ontvang je een e-mail waarin eventuele bijzonderheden staan vermeld. Heb je aangegeven beschikbaar te zijn, maar ben je nog niet ingepland? Dan kun je je beschikbaarheid altijd wijzigen of verwijderen, zelfs op het laatste moment. Je maakt deel uit van een team van MatchPoint-collega's met wie je periodiek overleg hebt en informatie kunt uitwisselen.

 

Contractomvang
Wij bieden MatchPoint-medewerkers contracten aan variërend van gemiddeld 1 -12 uur per week. Ook een combinatie van het werken in een vast team met aanvullend werken via MatchPoint is mogelijk.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in een functie binnen MatchPoint of wil je je mogelijkheden verkennen? Graag informeren wij je verder over specifieke mogelijkheden die er op dit moment zijn!Direct naar de vacatures >>>
ContactpersonenTeamleider MatchPoint
Baukje van de Ven
E. baukje.van.de.ven@dezorggroep.nl
T. 06 - 14378358

Teamleider MatchPoint
Yvonne Reijntjes
E. yvonne.reijntjes@dezorggroep.nl
T. 06 - 81061917

Zij werken al voor MatchPoint


Ivo van Tongeren,
Matchpoint én andere baan

Ivo van Tongeren is sinds augustus 2016 als verpleegkundige werkzaam voor Matchpoint. “Nadat ik acht jaar werkzaam ben geweest op diverse kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Omdat ik over het algemeen een werkweek heb van 36 uur, leek het mij plezierig om meer afwisseling te hebben in mijn werk. Dit was voor mij doorslaggevend om te kiezen voor MatchPoint. Ik ben als uitvoerend verpleegkundige binnen Matchpoint werkzaam voor ongeveer achttien teams. Het gaat hier zowel om cliënten met dementie als ook cliënten met lichamelijke beperkingen. Hier doe ik in principe hetzelfde werk als de vaste medewerker van een team. Nu, bijna een jaar later, heb ik het nog altijd heel goed naar mijn zin. Volledige eigen regie in het plannen van je diensten, vrije dagen en vakanties maken het voor mij mogelijk om mijn contractomvang van 28 uur te combineren met een andere baan in de geestelijke gezondheidszorg. Zo kan ik mij als verpleegkundige breder ontwikkelen, wat ik erg belangrijk vind. Meer verdieping en uitbreiding van kennis spreken mij hierin aan.  Ook kan ik zo mijn vrije tijd goed indelen en actief deelnemen aan bijvoorbeeld het verenigingsleven. Heerlijk om op deze manier even je hoofd leeg te maken na bijvoorbeeld een hectische dag op het werk. ” 

Lizette Wierts,
combineert gezin en werk

Lizette Wierts werkt sinds 1996 in de zorg. Na haar opleiding tot verzorgende is ze in Duitsland gaan werken totdat er gezinsuitbreiding kwam. Lizette: “Toen ben ik gestopt met werken, omdat de werktijden niet te combineren waren met mijn gezinssituatie. Bij De Zorggroep kon ik wel via MatchPoint aan de slag. Ik kan nu zelf bepalen wanneer ik werk. Toen de kinderen nog niet naar school gingen, heb ik alleen in de avonduren en weekenden gewerkt. Nu werk ik ook op tijden dat de kinderen naar school zijn. Zo hebben we nooit opvang voor de kinderen nodig. Over het werken binnen MatchPoint kan ik alleen positief zijn. Je komt op veel verschillende locaties, de ene dag in de thuiszorg, dan in een groepswoning en de volgende week weer in een verpleeghuis. Het is dus zeer afwisselend en je bent echt alleen met zorg bezig. Velen zien er tegen op om steeds op een andere locatie te werken. Wees gerust, het went snel en je wordt geregeld gevraagd op locaties waar je al eens gewerkt hebt. Dus twijfel niet: MatchPoint en gezin gaan uitstekend samen!

 Thea Wolters,
MatchPoint én een andere baan

Thea Wolters heeft al een baan als ze in 2012 via MatchPoint ook nog eens voor De Zorggroep gaat werken. Thea hierover: "En wel in de groepswoningen op de Maasbreeseweg en de Schoutstraat in Sevenum om precies te zijn. Ik werk daarnaast 24 uur per week voor het Vincent van Gogh-instituut. Ik heb de ruimte om wat meer te werken. Leuk dit te kunnen doen in Sevenum met een geheel andere groep mensen dan op het Vincent van Gogh-instituut. Sinds ik via Matchpoint in de groepswoningen op de Maasbreeseweg en de Schoutstraat werk, ervaar ik dit als een leuke afwisseling. Kijken in een andere keuken, andere organisatie, andere manier van werken en andere regeltjes. Ik kan zo van en naar beide plekken ideeën en tips meenemen!"