Matchpoint

Flexibel werken in de zorg

 

Word regisseur van je eigen werktijden en werk op basis van je eigen beschikbaarheid! Ideaal te combineren met studie, gezin of een andere parttime baan!

Als MatchPoint-medewerker (verpleegkundige niveau 4 of 5, verzorgende IG) bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Wijkverpleging.

Jouw toekomstige collega’s

We kunnen je tientallen redenen noemen waarom het leuk is om bij De Zorggroep te werken: omdat we goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben, omdat we je de ruimte geven je te ontwikkelen, omdat het fantastisch is om met mensen te werken.... Maar wie kan je uiteindelijk beter vertellen hoe werken bij De Zorggroep is, dan onze eigen medewerkers: enthousiaste, pittige mensen met het hart op de juiste plek. 

De Zorggroep als werkgever

De Zorggroep is een veelzijdige zorgorganisatie. Wij bieden (thuis)zorg, wonen en welzijn voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die deze zorg nodig heeft, van jong tot oud. Dat doen we al heel wat jaren, met betrouwbare, betrokken en bekwame medewerkers en vrijwilligers.We willen voor onze medewerkers en leerlingen ook een aantrekkelijke werkgever zijn: eigen verantwoordelijkheid, werken in kleine zelfstandige (wijk)teams, ruimte voor interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden, een goede balans tussen werk en privé en aandacht voor werkdruk en gezondheid zijn de belangrijkste ambities. Dit alles zodat je met plezier, goed werk kunt doen; werk waar je trots op bent!

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een functie binnen MatchPoint of wil je je mogelijkheden verkennen? Graag informeren wij je verder over specifieke mogelijkheden die er op dit moment zijn!

Teamleider MatchPoint
Yvonne Reijntjes
yvonne.reijntjes@dezorggroep.nl
06 – 81061917

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2021 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy