Vacaturegegevens
Vacaturenummer978486
DienstverbandVast
Uren per week18
GemeenteVenlo
SalarisschaalFWG 35
Max. salaris€ 2.566,28 (bruto o.b.v. 36 u/wk)
OpleidingsniveauMBO 3
Datum aanvangZ.s.m.
Reageren voor25-05-2018
Solliciteer
Verzorgende IG - Groene Kruis Thuiszorg, team Venlo-CentrumEen afwisselende parttime functie in team Venlo-Centrum van Groene Kruis Thuiszorg!

Heb jij hart voor de zorg? Werk je graag zelfstandig? Ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid en creativiteit wordt gewaardeerd? En wil je werken in een organisatie die jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan naar de functie van Verzorgende IG bij het team in Venlo-Centrum van Groene Kruis Thuiszorg.

Functie-inhoud

Als Verzorgende IG bij Groene Kruis Thuiszorg help je thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je werkzaamheden variëren per gezin: van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wij vragen

Je bent een echte teamplayer en bent in staat om de situatie vanuit een helikopterview te bekijken en te analyseren. Je ondersteunt je collega’s waar nodig. De manier van zorg verlenen stem je zo veel mogelijk af op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent resultaatgericht en beschikt over overtuigingskracht om ook bij cliënten met moeilijk gedrag de gewenste zorg te kunnen leveren. Je bent bereid om alle diensten (m.u.v. nachtdienst) te kunnen invullen.

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met deze veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

Verder:

  • heb je de opleiding tot Verzorgende IG succesvol afgerond;
  • ben je in het bezit van het rijbewijs B.
Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 18 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als Verzorgende IG word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 35, met een salaris van maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pascal Schroeder of Ivon Honings-Pijls op, telefoon 06-41175683/06-41223173.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

In het team Venlo - Centrum bied je samen met 13 collega's zorg aan thuiswonende cliënten. De zorgroutes worden voornamelijk met eigen vervoer uitgevoerd.

Solliciteer