Vacaturegegevens
Vacaturenummer976830
DienstverbandVast
Uren per week18-24
GemeentePeel en Maas
SalarisschaalFWG 40
Max. salaris€ 2.760,17 (bruto o.b.v. 36 u/wk)
OpleidingsniveauMBO 3
Datum aanvangZ.s.m.
Reageren voor14-09-2018
Solliciteer
Verzorgende IG met teamrol zorgcoördinator - Groene Kruis Thuiszorg, team KesselEen functie voor een Verzorgende IG in een zelfsturend team.Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Ben je flexibel, collegiaal en leergierig en voel je je thuis in zelfsturend team? Dan is de functie verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator in team Kessel van Groene Kruis Thuiszorg wellicht iets voor jou!Functie-inhoudAls Verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator bij Groene Kruis Thuiszorg ben je verantwoordelijk voor de organisatie en continuïteit van de zorg- en dienstverlening aan thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je organiseert de zorg op zodanige wijze dat deze effectief, cliëntvriendelijk en efficiënt verloopt.  Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.Wij vragen

Jij bent bij uitstek degene die oog heeft voor de manier waarop het netwerk rondom de cliënt optimaal kan worden ingezet. Je hebt mogelijke voorzieningen goed in beeld die oplossingen kunnen bieden in het kader van zelfredzaamheid. Je bent goed op de hoogte van het zorgaanbod in jouw wijk en verwijst de cliënt hiernaar door als dat nodig is. Je weet welke ondersteuning de verschillende disciplines van De Zorggroep kunnen bieden en schakelt deze actief in als dat nodig is. Dit houdt in dat je actief relaties legt en onderhoudt met mantelzorgers en andere zorgdisciplines in jouw wijk. Verder beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen. Je bent flexibel als het gaat om taakinhoud en je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten, hun familie en voor de samenwerking met je collega's.
Verder ben je in het bezit van het rijbewijs B en het diploma verzorgende IG,  eventueel aangevuld met een opleiding tot coördinator van Zorg en Diensten.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 18 - 24 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 40, met een salaris van maximaal € 2.760,17 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Daarnaast kent De Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het 'weg-na-het-werk'- programma.

InformatieVoor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemie Dorssers op telefoonnummer 06-41904304 of met Lucky Kampen op telefoonnummer 06-18480927.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer