Vacaturegegevens
Vacaturenummer975051
DienstverbandVast
Uren per week20-24
GemeenteBergen
SalarisschaalFWG 45
Max. salaris€ 3.032,60 (bruto o.b.v. 36 u/wk)
OpleidingsniveauMBO 4
Datum aanvangZ.s.m.
Reageren voor15-09-2018
Solliciteer
Verpleegkundige niveau 4 - Groene Kruis Thuiszorg, Bergen-Afferden (LIMBURG)Een uitdagende parttime functie in een klein zelfstandig team!

Werk je graag zelfstandig? Hou je van afwisseling en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen in de thuiszorg? Dan is de functie van verpleegkundige niveau 4 bij het team in Bergen-Afferden (Limburg) van Groene Kruis Thuiszorg wellicht iets voor jou!

Functie-inhoud

Als verpleegkundige niveau 4 verricht je, op basis van het individuele zorgplan, verpleegtechnische en verzorgende handelingen. Daarnaast begeleid je cliënten en hou je de individuele zorgplannen actueel.

Werken bij Groene Kruis Thuiszorg betekent werken in een klein team met een vaste groep collega's en cliënten. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie wijk.

Wij vragen

Je kunt goed zelfstandig werken, bent je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en bent in staat situaties vanuit een helikopterview te bekijken.

Daarnaast ben je een teamplayer die collega's daar waar nodig ondersteunt. Je stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving.
Je staat open voor extra rollen en taken van een zelfsturend team, te denken aan de rol administrateur, planner.

Verder:

  • ben je in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4;
  • ben je BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
  • ben je in het bezit van rijbewijs B;
  • heb je een auto ter beschikking.
Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 20-24 uur per week (bespreekbaar). Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als verpleegkundige 4 word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.032,60 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rian Verblakt of Josi Flos, telefoon 088-6109821


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer