Vacaturegegevens
Vacaturenummer966218
DienstverbandVast
Uren per week24-32
GemeenteVenlo
SalarisschaalFWG 35
Max. salaris€ 2.566,28 (bruto o.b.v. 36 u/wk)
OpleidingsniveauMBO 3
Datum aanvangZ.s.m.
Reageren voor30-09-2018
Solliciteer
Verzorgende IG, Geronto Psychiatrie - Verpleeghuis D'n Horstgraaf, afd. Jasmijn, VenloWij zoeken voor deze functie een verzorgende IG, die affiniteit heeft met dementie en weet om te gaan met gedragsproblemen, agressie, en psychiatrische stoornissen (schizofrenie, Korsakov, Huntington).

Zoek je uitdaging en actie in een fris en gevarieerd team?  Weet je van aanpakken, neem je verantwoordelijkheid voor je functioneren en kun je zelfstandig werken? Solliciteer dan op de vacature verzorgende IG in Verpleeghuis D'n Horstgraaf, afdeling Jasmijn. De afdeling is sterk in ontwikkeling en wil zich steeds duidelijker profileren als Expertise-centrum binnen De Zorggroep.

Functie-inhoud

Als verzorgende IG binnen afdeling Jasmijn werk je samen met collega’s aan een veilige leefomgeving die belevingsgericht is en waar de bewoner centraal staat.
Je verleent zorg die zowel het lichamelijk, sociaal als geestelijk welbevinden bevatten. Je hebt empathische vermogen, bent betrouwbaar en weet te handelen in acute situaties.

De afdeling Jasmijn is een afdeling die bestaat uit 4 huiskamers. Tijdens je werk draag jij in één huiskamer als verzorgende IG  de verantwoordelijkheid voor het individueel zorgplan van 7-8 bewoners. Je zorgt voor een veilige leefomgeving waarbinnen je altijd terug kunt vallen op collega’s.

Op de afdeling heerst een leer/ coach klimaat. Er zijn verschillende overlegvormen waar binnen dit naar voren komt. Er is ontwikkeling naar deskundigheidsbevordering van medewerkers . Hierbij wordt multidisciplinaire zorg steeds belangrijker. 

Wij vragen

Kenmerken die wij belangrijk vinden zijn :
Zelfverzekerdheid, incasseringsvermogen, relativeren, teamgeest, humor, openheid, reflecterend vermogen, in acht nemen van rust, regelmaat, respect, acceptatie van onbegrepen gedrag. 

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met deze veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

Verder:

  • ben je in het bezit van het diploma verzorgende IG of ziekenverzorgende;
  • ben je in staat tot belevingsgericht werken;
  • heb je affiniteit met mensen met gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen.
Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
Wij bieden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Contractomvang van gemiddeld 24-32 per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als verzorgende IG word je ingeschaald op basis van de CAO VVT, FWG 35, met  een salaris van maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.


Informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lia Gommans  op telefoonnummer 077-3559557.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer