Vacaturegegevens
Vacaturenummer922923
DienstverbandTijdelijk
Uren per week28 - 36
GemeenteBeesel, Bergen, Echt/Susteren, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Venlo, Venray, Weert
SalarisschaalFWG 65
Max. salaris€ 5.188,29 (bruto o.b.v. 36 u/wk)
OpleidingsniveauWO of hoger
Datum aanvangZ.S.M
Reageren voor05-09-2018
Solliciteer
Basisarts - Diverse werkgebieden in Noord- en Midden-LimburgInteressante carrièremogelijkheid voor een ambitieuze basisarts.

Heb jij de ambitie om je in te zetten voor de ouderenzorg? Zie jij de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg als een uitdaging? Ben je op zoek naar een functie die voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden biedt? Dan is de functie van (basis)arts bij De Zorggroep wellicht iets voor jou!

Functie-inhoud

Als (basis)arts maak je deel uit van het Expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van, en voert regie over de geïntegreerde zorg- en leefplannen van cliënten. Daarnaast biedt je functionele ondersteuning aan andere bij de zorgverlening betrokken professionals. Je werkt onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg en hospicezorg. De samenwerking met de eerstelijn, GGZ en specialisten in het ziekenhuis maakt het werk veelzijdig en dynamisch.

Wij vragen

Je bent een enthousiaste (basis)arts. Mogelijk heb je interesse om je verder te ontwikkelen als specialist ouderengeneeskunde.
Je hebt een sterke persoonlijkheid en je communiceert op een prettige wijze. Je kunt goed samenwerken in multidisciplinaire teams en beschikt over de juiste competenties om de medische zorg in de organisatie vorm te geven.

De Zorggroep is op zoek naar een of meerdere (basis)artsen voor diverse werkgebieden in Noord- en Midden-Limburg.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden

(Basis)artsen krijgen binnen De Zorggroep de ruimte om zich verder te ontwikkelen. De organisatie is o.a. opleidingshuis voor co-assistenten, AIOS huisartsgeneeskunde en – ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en andere disciplines. Daarnaast is De Zorggroep aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Het UKON is een samenwerking tussen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde /Ouderengeneeskunde van het Radboud UMC en 14 zorgorganisaties.

Wij bieden een functie voor bepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 28 tot 36 uur per week.
Aanvang: in overleg.

Als (basis)arts word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 65. De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bram Geraedts (06 -83912780 of via bram.geraedts@dezorggroep.nl). Een oriënterend gesprek kan vaak meer duidelijkheid geven over de functie en de mogelijkheden binnen de organisatie en binnen het vakgebied.

Solliciteer