Jan Minten

Verzorgende IG, locatie Sevenheym in Sevenum 


Op de locatie waar ik nu werk ben ik eerst 15 jaar werkzaam geweest als kok. Ik was destijds ook al jaren actief in de activiteitencommissie en waar ook vakanties met bewoners werden georganiseerd. Toen is mijn interesse voor de zorg gegroeid. Toen op een gegeven moment door fusie er te veel keukenpersoneel was, heb ik mijn kans gegrepen om me te laten omscholen tot Verzorgende IG. 

Ik heb de afgelopen jaren de mogelijkheid gehad om in allerlei combifuncties te werken, zoals Sevenheym en terminale nachtzorg en Sevenheym en thuiszorg.

Ik voel me thuis bij De Zorggroep en het is leuk werk. Ook heb ik fijne collega’s. Ik ga nooit met tegenzin naar het werk. Maar … ik fiets na het werk ook weer graag naar huis. Klaar is klaar. 

Ik krijg veel leuke reacties van cliënten. Vaak zijn het kleine dingen. Maar ik vind het vooral leuk als cliënten verhalen vertellen waaruit blijkt dat ze zich op het gemak voelen bij mij. Ik ben ook altijd in voor een lolletje. Voor cliënten, maar ook voor de collega’s, zou het goed zijn als er een betere mix zou komen van mannen en vrouwen.


Werken in de zorg betekent voor mij:

Plezier, luisteren, gevoel, gezellig, zwaar 

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy