Bart Schouwenberg

Coördinator zorg en diensten, locatie Meeuwbeemd in Venlo
Voorzitter ondernemingsraad sector Somatiek-GRZ-EBC


Toen mijn oma in het verzorgingshuis woonde kwam ik voor het eerst met de zorg in aanraking. Het beeld dat ik daar kreeg sprak mij erg aan. Ik hou ervan om met mensen te werken en om iets voor ouderen te kunnen betekenen. En ik vind het vooral leuk om, samen met het team en andere disciplines, ervoor te zorgen dat mensen passende en goede zorg krijgen.

Tevens is het ook uitdagend en leuk om in mijn functie veel contact te hebben met de familie van de bewoners en alle andere disciplines die bij de bewoner betrokken zijn.??Sinds 13 jaar werk ik bij De Zorggroep. In mijn werk ervaar ik veel vrijheid om de dingen te doen waarvoor ik geleerd heb, zeker nu in de kleine zorgteams. Eigen inbreng en initiatief worden absoluut gewaardeerd en ik kan me op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. ?Het is leuk als bewoners blij zijn om je zien en, omdat ze je kennen, ze interesse tonen in jou als persoon. En anderzijds ook dat je veel weet over de bewoner zelf en je hier leuke gesprekken over kunt voeren. ?Bij De Zorggroep heb je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en het is een prima werkgever.??

Werken in de zorg betekent voor mij:

Het geeft mij enorm veel voldoening om bewoners te kunnen ondersteunen bij hun zorgvragen. En van de bewoners de signalen te krijgen dat ze zich hier thuis voelen.

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy

© 2018 De Zorggroep | Algemene Voorwaarden | Privacy